• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių (šviežias,vidutinis)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 20 gramų krapų (smulkinti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ( žuviai, su žolelėmis)
  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų kopūstų (Pekino)
  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų (smulkinta)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių (šviežias,vidutinis)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
  • 20 gramų krapų (smulkinti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ( žuviai, su žolelėmis)
  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų kopūstų (Pekino)
  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų (smulkinta)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpį nuvalyti, išdoroti, išplauti.Iš vidaus barstyti druska,pašlakstyti alyvuogių aliejumi , pabarstyti prieskoniais žuviai. Palikti pasimarinuoti.
  2. Svogūną ir morkas susmulkinti,pakepinti labai trumpai su alyvuogių aliejumi,įberti smulkintų krapų,maišyti ir įdaryti karpio vidų,įdėti lauro lapą ir susmeigti su mediniu smeigtuku.Palikti 10-15 min.
  3. Citriną pjaustyti griežinėliais.Karpio šone įpjauti kelis kart ir įdėti po griežinėlį citrinos, pašlakstyti trupučiu aliejaus.
  4. Šparagines pupeles ir bulves talpinti šalia karpio,barstyti bulvių ir universaliais Santa maria prieskoniais,pašlakstyti trupučiu aliejaus.Talpinti į foliją paruoštą konvekcinėje krosnelėje ir kepti 20-30 min., kol iškeps.
  5. Lėkštėje talpinti pekino kopūsto lapus, pomidoruų skilteles, paruoštą žuvį ir bulves.

    Skanaus:)))

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų