REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek laurų lapų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 700 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpius įpjauti, pabarstyti druskos, pipirų, lauro lapų. Tada apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje. Kiek vėliau sudėti pjaustytą svogūną ir kepinti iki ausinės spalvos.

    Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.

    Kepimo formą iškloti folija ir sudėti keptuvės turinį, užpilti pienu, barstyti smulkintus žalumynus.

    Viską pašauti į orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.

    Išjungti orkaitę ir palikti 20 minučių joje. Tada patiekti.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek laurų lapų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 700 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karpius įpjauti, pabarstyti druskos, pipirų, lauro lapų. Tada apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje. Kiek vėliau sudėti pjaustytą svogūną ir kepinti iki ausinės spalvos.

    Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.

    Kepimo formą iškloti folija ir sudėti keptuvės turinį, užpilti pienu, barstyti smulkintus žalumynus.

    Viską pašauti į orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.

    Išjungti orkaitę ir palikti 20 minučių joje. Tada patiekti.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų