REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (MANTINGA)
  • Įdarui:
  • 200 gramų aguonų (maltos)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • Papuošimui:
  • šiek tiek spanguolių
  • 16 vienetų sausainių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (MANTINGA)
  • Įdarui:
  • 200 gramų aguonų (maltos)
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • Papuošimui:
  • šiek tiek spanguolių
  • 16 vienetų sausainių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, pakočioti, išpjauti eglės siluetą.
  2. Ant vieno eglės lakšto užtepti aguonų įdarą, užkloti kitu lakštu, jį aptepti pienu arba kiaušinio plakiniu.
  3. Eglės „šakas“ įpjauti giliau ir susukti.
  4. Kepti orkaitėje 180 °C temperatūroje kol gražiai apskrus. Patiekti papuošus spanguolėmis ir sausainėliais - žvaigždutėm.

    Skanaus !

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų