Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 3/4 stiklinės ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (aštrūs mėsos)
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį.
Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą.
Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą.
Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min.
Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai morkų
- 3/4 stiklinės ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulienos šonkaulių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (aštrūs mėsos)
- šiek tiek prieskonių (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį.
Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą.
Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą.
Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min.
Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą