Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 18 vienetų bulvių
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (bulvių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 6 porcijos
Nuplaukite 18 nedidelių bulvių, supjaustykite jas plonomis juostelėmis skersai, neperpjaunant iki galo (kaip armonikėlę). Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite stambia druska, prieskoniais ir kepkite orkaitėje. Taip paruoštas bulves patiekite prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip užkandį su bet kokiu skaniu padažu.
INGREDIENTAI:
- 18 vienetų bulvių
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (bulvių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 6 porcijos
Nuplaukite 18 nedidelių bulvių, supjaustykite jas plonomis juostelėmis skersai, neperpjaunant iki galo (kaip armonikėlę). Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite stambia druska, prieskoniais ir kepkite orkaitėje. Taip paruoštas bulves patiekite prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip užkandį su bet kokiu skaniu padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą