• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės avižų
  • 1 vienetas bulvių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį suberti avižines kruopas. Ant lengvos ugnies vis pamaišant virti, kol kruopos suminkštės. Po to, lėtai maišant, sudėti smulkiai sutarkuotą bulvę (bet nebūtina), pavirinti, suberti cukrų, druską ir nukaitus leisti pastovėti kelias minutes, kad košė subrinktų.
    Prie avižinės košės paduoti sviestą, saldų pieną.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų