REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 3 vienetai rozmarino (lapeliai)
  • 1 vienetas salierų (griežinėlis)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 250 mililitrų raudonojo vyno
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje.
    Po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama.
    Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno.
    Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa.
    Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
    Skanaus.

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 3 vienetai rozmarino (lapeliai)
  • 1 vienetas salierų (griežinėlis)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 250 mililitrų raudonojo vyno
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje.
    Po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama.
    Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno.
    Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa.
    Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
    Skanaus.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų