REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 stiklinės juodųjų serbentų
  • 250 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens (parūgštintas)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. Lakštą subadome šakute.
    Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis.
    Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų.
    Pyragą apibarstome miltiniu cukrumi.

Autorius: Arminas

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 stiklinės juodųjų serbentų
  • 250 gramų margarino
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės vandens (parūgštintas)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. Lakštą subadome šakute.
    Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis.
    Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų.
    Pyragą apibarstome miltiniu cukrumi.

Autorius: Arminas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų