Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- 3 stiklinės juodųjų serbentų
- 250 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens (parūgštintas)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. Lakštą subadome šakute.
Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis.
Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų.
Pyragą apibarstome miltiniu cukrumi.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus pudros
- 1 stiklinė cukraus
- 3 stiklinės juodųjų serbentų
- 250 gramų margarino
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens (parūgštintas)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. Lakštą subadome šakute.
Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis.
Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų.
Pyragą apibarstome miltiniu cukrumi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą