Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Šis straipsnelis galutinai apnuogino tavo neišmanymą apie gastronomiją, aptarnavimą ir kaip viskas ten turi būti. Esi visiškas šios srities profanas. Rašyk apie Whiskas, Sheba ar kitą kačių maistą, tikėtina "patemsi". O aš ir toliau su šeima, kolegom ir bičiuliais mėgausiuos maistu tavo iškoneveiktuose restoranuose, baruose, bistro...
Kitame portale, Užkalnis šiai vietai davė 5/5 ir vadina Klaipėdos pažiba. Šitas gi - kala kuolą...Kuom tikėt? Negali TAIP skirtis nuomonės pas maisto gurmanus. Išvada - nesiorientuoja abu. LietuVA.
Autorius matau nelabai nusimano apie jūros velnia ( monkfish angl.) , bet vaidina žinovu.Pagal aprašymą galiu teigti,kad patiekale net nebuvo jūros velnio
Kol bus kas moka-tol turesim ka turim… Kitaip nebus-pirmyn alkana tauta.
Nieko naujo. Lietuvoje dabar visur bardakas ir neprofesionalumas. Nėra jokios kontrolės, jokios patikros, nieko. Gali pateikinėti bet kokį niekalą už kosminę kainą ir niekasnebaus.
Mano nuomonė riebus katinas, seniai bevertė.
Bičas apie šūdiniausią restorną parašo tobulai, jei gauna į delną.
Tai yra verslas, bet šiuo atveju tai nešvarus verslas. Negavau pinigų, sumalsiu su šūdais.
Liūdna, kad TV3 prisima atsakomybę viešinti chuliganai mintis:(
Na tuoj paaiskes kaip naujas privatininkas gobsus, o galkonkurentai “reklamuoja”.
Pats užsisakinėji nesakonų maistą visokį, pats save kaltink ir kitą kartą žiūrėk kur eini...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų