TV PROGRAMA

Antradienis, balandžio 30 d.
00:20
Ex Machina

00:20 Ex Machina

Pavadinimas originalo kalba: Ex Machina

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2014

Žanras: Filmai, mokslinė fantastika

Aktoriai: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Evie Wray, Sonoya Mizuno

Caleb (Domhnall Gleeson) - jaunas interneto programuotojas, išrinktas dalyvauti mokslo eksperimente, kuris pakeis mūsų supratimą apie dirbtinį intelektą. Atsiskyręs kompanijos vadovas (Oscar Issac) duoda jam užduotį įvertinti Ava (Alicia Vikander), kurioje įrengtas sudėtingiausias kada nors sukurtas dirbtinis intelektas. Tačiau abu vyrai nesupranta, kad intelektas gali turėti savo paties planą.
02:40
Lemtinga pagunda

02:40 Lemtinga pagunda

Pavadinimas originalo kalba: The Beguiled

Šalis, metai: JAV, 2017

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Colin Farrell, Nikolė Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Oona Laurence

Filmas žiūrovą nukelia į JAV pilietinio karo kamuojamą Vidžinijos valstiją, kurioje įsikūręs uždaras merginų pensionatas. Viena iš nuo karinių veiksmų besislapstančių merginų šalia pensionato esančiame miške randa sužeistą šiaurietį. Vadovaudamasi krikščioniškąja morale, įstaigos direktorė Marta Farnsvort (akt. Nicole Kidman) apsisprendžia priglausti ir išgydyti priešo kareivį. Netrukus patrauklusis Makbernis (akt. Collin Farrell) tampa jaunų merginų iki šiol gniaužtų emocijų proveržio priežastimi. Lenktyniavimas ir seksualinė įtampa kaskart auga, o aistringas jėgas atgaunantis jaunuolis pradeda slapta jausmingai bendrauti ir su melancholiškąja auklėtoja Edvina Debni (akt. Kirsten Dunst), ir su lengvabūdiška auklėtine Elise (akt. Elle Fanning). Peržengtos padorumo ribos, sulaužytas tabu ir jau netrukus veiksmas ima rutuliotis nenumatyta spirale, apnuogindamas slapčiausias personažų kertes.Režisierė Sofia Coppola "Lemtingoje pagundoje" pasitelkia jai būdingą aštrią psichologinę temą ir įspūdingą geriausių Holivudo aktorių desantą.
04:35
Havajai 5.0
7 sezonas, 1 serija

04:35 Havajai 5.0

Pavadinimas originalo kalba: Hawaii Five-0

Šalis, metai: JAV, 2016

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 7

Serija: 1

Aktoriai: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Jorge Garcia, Chi McBride, Daniel Dae Kim

Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius – nuo pagrobimų iki terorizmo – paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas.
06:00
Galingieji reindžeriai. Dinozaurų įniršis
28 sezonas, 9 serija

06:00 Galingieji reindžeriai. Dinozaurų įniršis

Pavadinimas originalo kalba: Power Rangers Dino Fury

Šalis, metai: JAV, 2021

Žanras: Serialai, mokslinė fantastika

Sezonas: 28

Serija: 9

Į žūtbūtinę kovą su priešistoriniais dinozaurais stoja nauja galingųjų reindžerių komanda.
Į viršų