REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos rytas“ šį vakarą gali tapti antruoju LKL pusfinalio dalyviu. Klaipėdoje situacija kur kas sunkiau prognozuojama.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ šį vakarą gali tapti antruoju LKL pusfinalio dalyviu. Klaipėdoje situacija kur kas sunkiau prognozuojama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“ (antradienis, 19:00, Vilnius, serija 2-0, tv3.lt)

REKLAMA

 

„Lietkabelis“ savo sėkmės paukštę paleido prieš savaitę, kai paskutinę minutę dar pirmavo sostinėje vienu tašku, bet pralaimėjo 74:79. „Lietuvos rytas” padarė išvadas. Tomas Pačėsas pažadino savo auklėtinius ir vargu, ar galima tikėtis, kad nuleis žaidimo kartelę.

Panevėžyje „Lietuvos rytas“ pasiekė užtikrintą pergalę 85:66 ir jei neįvyks nieko netikėto, panašiai turėtų išspręsti serijos baigtį namuose. „Tikimės, kad trečios rungtynės susiklostys pagal mūsų norus. Negalime atsipalaiduoti. „Lietkabelis“ yra stipri subalansuota komanda su charakteriu ir gerais treneriais. Mums bus nelengva“, – sakė T.Pačėsas.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“ (antradienis, 19:00, Klaipėda, serija 1-1, tv3.lt)

 

Nenuspėjama serija. Utenos „Juventus“ pergalės Prienuose pavyzdys parodė, kad tokiose porose galima tikėtis bet ko. „Neptūnas“ žaidžia namuose, bet toje pačioje Klaipėdoje šį sezoną „Šiauliai“ laimėjo jau du kartus. Be to, dvejų pirmųjų rungtynių baigtis paaiškėjo tik ketvirtojo kėlinio pabaigoje. Panašaus vaizdelio galima tikėtis ir antradienio vakarą „Švyturio“ arenoje.

Pirmosiose rungtynėse pažaboję Roką Giedraitį, antrosiose klaipėdiečiai nebeužmetė ant jo laso ir nebesulaikė. Viskas baigėsi 27 R.Giedraičio taškais, 42 naudingumo balais ir išlyginta serija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet Dainiui Adomaičiui galvos skausmą kelia ne tik R.Giedraitis. Gintaras Leonavičius yra vienas stabiliausių ir naudingiausių „Šiaulių“ žaidėjų, savo indėlį įnešantis ne tik taškais ar naudingumo balais, bet ir puikia gynyba. Bet kada iššauti pasiruošę legionieriai iš JAV, po krepšiu visuomet galingas Assemas Marei.

„Neptūnas“ yra poros favoritas, bet neveltui D. Adomaitis išskyrė „Šiaulius“ kaip sunkiausią Klaipėdai galėjusį tekti varžovą ketvirtfinalyje. Bet kuri komanda dar galės ištaisyti klaidas po pralaimėjimo. Bet spaudimą jaus „Neptūnas“. Visai kaip „Vytautas“, „Neptūnas“ pralaimėjimu gali paleisti seriją neprognozuojama linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų