REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Ieškomas Igor Molotkov (nuotr. Policijos)

Vilniaus policija prašo jaunuolių patiems neieškoti pavojingo su automatu pabėgusio vyro.

22

Vilniaus policija prašo jaunuolių patiems neieškoti pavojingo su automatu pabėgusio vyro.

REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA

„Daug pranešimų gauname - tai vienoje, tai kitoje vietoje esą pasirodė įtartinas žmogus. Mus pasiekė informacija, kad Justiniškėse jaunimas iškėlė mintį susirinkti ir patikrinti įtartinas vietas. Labai vertiname visada pilietines iniciatyvas, bet šiuo atveju labai prašome jokiu būdu šito nedaryti - tai pavojinga. Policija savo darbą dirbs pati, esam priversti ryžtingai šios pagalbos atsisakyti“, - BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovas Paulius Radvilavičius.

REKLAMA


TAIP PAT SKAITYKITE

Vilniuje policija gaudo „Kalašnikovu“ ginkluotą vyrą, tikrinami iš miesto važiuojantys automobiliai

Linas Pernavas: pagrobtame automate buvo viena apkaba šovinių

Tautos balsas: pašaipūnai atrado „Vilniaus teroristą“


Policijos pareigūnai prašo gyventojų pagalbos: pastebėję antrankiais surakintą, keistai besielgiantį ar dėl kitaip įtartiną, tamsiais rūbais apsirengusį vyrą, nedelsdami praneškite BPC telefonu 112 arba Vilniaus apskrities policijos įstaigai tel. (8 5) 271 6162.

REKLAMA
REKLAMA

Pavojingo asmens su automatu paieškoms ketvirtadienio vakarą pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sraigtasparnis „Eurocopter“, BNS pranešė VSAT atstovas spaudai Giedrius Mišutis.

Sraigtasparnis maždaug nuo 21.20 val. intensyviai žvalgo Pašilaičius, kuriuose vyras apie 19 val. pabėgo nuo pareigūnų. Daugiabučių mikrorajono miškeliuose dirba gausios pareigūnų pajėgos.

„Apie 21 val. pakilo iš Paluknio, paskui nusileido Vilniuje prie Neries, Baltojo tilto. Į sraigtasparnį paimtas policijos pareigūnas. Bus skraidoma ir paieška vykdoma pagal policijos nurodymą. Prie ir aplink Vilnių, sraigtasparnyje yra naujausia technika, termovizorinės kameros“, - BNS anksčiau sakė G.Mišutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Vilniaus apskrities policijos atstovas P.Radvilavičius BNS pasakojo, kad dėl susiklosčiusios situacijos buvo paprašyta žmonių išsiskirstyti iš renginių, vykusių šalia prekybos centro „Ozas“ ir Valdovų rūmuose.

Buvęs sostinės prekybos centro apsaugos darbuotojas BNS pasakojo, kad ieškomas asmuo jam puikiai pažįstamas, vogdavo, bet gana gudriai, vieną kartą yra priešinęsis.

„Taboriniais" tokius vadinam“, - BNS teigė jis, tačiau apsaugos darbuotojui šis asmuo baimės nekėlė.

Bėglio ieškoma visoje Vilniaus apskrities teritorijoje, BNS teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

REKLAMA

„Ieškome, turimų pajėgų kol kas užteks“, - BNS sakė A.Mikulskis, jo tvirtinimu, papildomų pajėgų iš kitų apskričių pasitelkti neketinama.

Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris BNS sakė, kad gaunama daug pranešimų iš gyventojų apie įtartinus asmenis.

„Daugiausia praneša kad matė einantį panašų, mes pranešimus tikriname“, - teigė E.Šileris. Anksčiau jis teigė, kad paieškos gali vykti ir naktį.

„Ieškosime visą naktį, kol jis bus sulaikytas“, - BNS sakė E.Šileris.

Apie 3 tūkst. policijos pareigūnų - tai yra apie trečdalis visos Lietuvos policijos - ketvirtadienio vakarą Vilniuje dalyvauja pavojingo jauno vyro, kuris pabėgo iš policijos su automatu, paieškose. Į operaciją pasitelkta visa Vilniaus apskrities policija.

REKLAMA

Policija informuoja, kad 1991 metais gimęs Igoris Molotkovas su automatu „AK-47“ pabėgo iš policijos automobilio prie komisariato Laisvės prospekte.

Anot policijos, vyras turi psichikos sutrikimų. Švenčionių policijos vadovas sako, kad pabėgęs asmuo yra narkomanas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius sako, kad ypač tikimasi vairuotojų pagalbos.

„Vairuotojai, kurie pamatys įtartiną vyrą su antrankiais, su ginklu ar be jo, nedelsiant turėtų pranešti policijai“, - sakė P.Radvilavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų