REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Ugnė Rukuižaitė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Policija ir artimieji įnirtingai ieško nuo gegužės 14-osios dingusios nepilnametės Ugnės Rukuižaitės. Skelbiama, kad 17-metė moksleivė paskutinį kartą matyta Vilniuje, tačiau nei buvimo vieta, nei dingimo aplinkybės nėra žinomos.

34

Policija ir artimieji įnirtingai ieško nuo gegužės 14-osios dingusios nepilnametės Ugnės Rukuižaitės. Skelbiama, kad 17-metė moksleivė paskutinį kartą matyta Vilniuje, tačiau nei buvimo vieta, nei dingimo aplinkybės nėra žinomos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Širdį suvirpinančia žinute socialiniame tinkle pasidalino Ugnės mama, kuri nepraranda vilties ir prašo savo dukters grįžti.

REKLAMA

Pateikiame neredaguotą laišką:

,,… TIKIU, ŽINAU, JAUČIU, SVAJOJU, MATAU, KVĖPUOJU, GYVENU TAVIMI, MANO MYLIMOJI…

Širdis negali manęs apgauti, nes aš jaučiu Tave ir žinau , kad jau greit Tave apkabinsiu ir išbučiuosiu kiekvieną Tavo kūno ir sielos ląstelę…Niekas neatims iš manęs MEILĖS TAU, niekas neatims Tavęs iš Močiutes, Tėtės, Senelių, Šarūno, Gabijos, Indrės, mažojo Dominyko ir visų, kurie MYLI IR LAUKIA TAVĘS, širdies… NĖRA TOKIOS JĖGOS, UGNELE, kuri galėtų tai padaryti…Nėra tokių žmogiškų klaidų, kurių negalima atleisti ir su kuriomis negalima gyventi…Mes tik žmonės, kuriuose gyvena GYVENIMIŠKAS chaosas…Mano Mylimoji, mano išsiilgtoji ir išsvajotoji - APKABINK MANE, PRAŠAU…Apkabink mano plyštančią širdį, apkabink mano išverktas akis, apkabink mano smegenis ir visa besąlygišką MEILĘ TAU…Sušildyk mane savo rankomis, akimis ir širdimi, nes nieko BRANGIAU IR SVARBIAU UŽ TAVE MAN (MUMS) NĖRA!!!

REKLAMA
REKLAMA

ATLEISK MAN, MANO BRANGIAUSIOJI!!! ATLEISK MAN, KAD ĮVYKO TAI, KAS ĮVYKO…Aš esu kalta, kad laiku kažko nepastebėjau, kad, galbūt, kažkuriuo, Tau svarbiu momentu, nebuvau šalia…leisk man, maldauju, išpirkti savo kaltę!!! SUGRĮŽK! SUGRĮŽK!!! MALDAUJU!!!''

Šeimos artimieji nori užtikrinti, kad nebūtų netinkamų teksto interpretacijų, todėl pabrėžia, kad dingimo dieną nebuvo jokių konfliktų. 

„Visi artimieji laukia Ugnės gyvos! Visi supranta, kad kažkas atsitiko, kad jos vis dar nėra, tačiau šią mįslę bando įminti daug pastangų dedanti policija, bandome mes. Viešas atsiprašymas – ne reklama, ir nėra jame jokios užslėptos potekstės, o bandymas pasiekti vaiką, jei kartais ji ėmė ir išėjo savo noru iš namų. Galbūt tik šiuo atveju ji pamatys, paskaitys ir pajaus, o tada gausime atsakymą: „Kodėl“, „Kas galėjo nutikti““, - dėkodama visiems už pagalbą, skambučius, tikėjimą, maldas ir gerus žodžius rašė artima šeimos draugė Renata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį kartą su moksleive tėvai buvo susisiekę 2016-05-14 apie 12.37 val. ir žinoma buvimo vieta Vilniuje, S. Stanevičiaus g. Ieškoma moksleivė yra apie 162 cm. ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, akys mėlynos.

Buvo apsirengusi juoda sportine striuke, mėlynais džinsais, mėlynais sportbačiais su rožiniais intarpais, galėjo su savimi turėti šviesiai pilką odinį rankinuką. Ką nors žinančius apie moksleivės buvimo vietą prašoma, nedelsiant pranešti Vilniaus aps. VPK Operatyvaus valdymo skyriui tel. Nr. (8 5) 2716007,271 6008 arba pranešti Bendrojo pagalbos centro Tel. Nr. 112.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų