Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš su žmona jau daug metų geriame kavą ir arbatą su medumi. Bet į puodelį jo nededame, o tiesiai į burną. Geriausiai po liežuviu. Tada jis geriausiai įsisavinamas ir jauti medų ir kavą. O kai susimaišo labai gerą skonį. Išbandykite!
@Bitininkas patarėjas Tai tavo žmona čiulpia
@Petras O ką, blogai? Šimtą kartų geriau, negu kaip tu dvi savaites voliotis ligoninėje...
@Petras O tavo negali
@Bitininkas patarėjas taip kavą ir arbatą geriu tik su meiluže.
@aš Okey! Geras pasiūlymas! Reiks išbandyti!
Skaičiau labai atidžiai straipsnį, man buvo aktualu.Aš,vaikystėje esu užaugus valgydama medų.
Norėčiau pateikti klausimą?
Kuomet mes dėsime į karštą kavą medų, maistingosios medžiagos nesuskils nuo temperatūros svyravimų?
Būsiu dėkinga,jeigu atrasiu atsakymą

@Genovaite Reikia gerti karštą kavą nesaldinta pasigardžiuojant medumi.
tai aromatizuotas cukrus, jame ypač daug fruktozės, kuri įsisavinama lengviau nei gliukozė.
@Medus Medus į karštą kavą - TAI ALERGIJA dėl kurios pora savaičių gulėjau ligoninėje.
Niekada nedekite medaus i karstus skyscius, medus praranda visas geras savybes, pavirsta i cukru !!!
Jai medų dėsime į pravėsusią kava gal ir gerai bet jai į karštą jokios naudos
Straipsnis apie nieką. Pavadinimas apie tai, ar GALIMA?! O atsakymas apie tai, ar verta. Tiesiog sugaišau savo laika. Reikėtų užduoti klausimą: galima ar negalima rašyti tokius straipsnius? Nes skaityti tikrai neverta. Gal reiktų geriau akcentuoti, kad visos tos medaus mega savybės, aprašomos healthline, nelabai pritaikomos naudojant medų karštame gerime apskritai, nes dėl aukštos temperatūros sumažėja arba išvis išnyksta?

Skaitomiausios naujienos




Į viršų