REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Pokyčių konkursas (nuotr. Vido Černiausko)

„Dėl savo plaukų aš sulaukiu komplimentų kone kasdien, tačiau niekas nesupranta, kiek energijos, kantrybės ir jėgų reikalauja nuolatinė tokių plaukų priežiūra. Jie dažnai man kelia galvos skausmą“ – apie begalinį norą atsinaujinti pasakoja įspūdingų plaukų savininkė Ingrida. Ji yra antroji NIVEA „Hairmilk“ ir tv3.lt pokyčių konkurso laimėtoja. Siuvimo technologe dirbančios moters svajonė – gerokai patrumpinti plaukus. Tą padaryti, pasak jos, iki šiol atsisakė visi kirpėjai.

24

„Dėl savo plaukų aš sulaukiu komplimentų kone kasdien, tačiau niekas nesupranta, kiek energijos, kantrybės ir jėgų reikalauja nuolatinė tokių plaukų priežiūra. Jie dažnai man kelia galvos skausmą“ – apie begalinį norą atsinaujinti pasakoja įspūdingų plaukų savininkė Ingrida. Ji yra antroji NIVEA „Hairmilk“ ir tv3.lt pokyčių konkurso laimėtoja. Siuvimo technologe dirbančios moters svajonė – gerokai patrumpinti plaukus. Tą padaryti, pasak jos, iki šiol atsisakė visi kirpėjai.

REKLAMA

„Ne kartą esu užsiminusi kirpėjams, kad pavargau atrodyti tokia pati, aš nebesusitvarkau su plaukais, tačiau nė vienas meistras iki šiol nesutinka kardinaliai pakeisti mano plaukų ilgio“ – patirtimi dalijasi tv3.lt skaitytoja Ingrida (32). Sekdama internetinio portalo naujienas ir netikėtai užtikusi šį įvaizdžio pokyčių konkursą, Kaune gyvenanti moteris išsyk pagalvojo apie savo plaukus ir nieko nelaukusi užpildė anketą.

Antroji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste“ nugalėtoja tikina, kad ilgi ir gražūs plaukai didžiausią įspūdį daro aplinkiniams, tačiau ne visada jie teikia begalinį džiaugsmą jai pačiai. Negana to, suėmus plaukus į uodegą, nuo jos svorio moteris jaučia net galvos skausmus. Niekuomet plaukų netrumpinusi Ingrida neslėpė, jog iki paskutinės minutės netikėjo savo pergale, kol galiausiai neįžengė pro „Saliono“ duris.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu tikra, kad pokyčiai yra naudingi bet kokiu atveju. Kiekvienas pokytis – tai naujų gyvenimo įvykių startas“ – teigia dalyvė. Net elementari tatuiruotė, kurią Ingrida išdrįso pasidaryti būdama 20-ies, atrodo tarsi sudėliojo naują įvykių seką jos gyvenime bei įkvėpė toliau žengti vis drąsesnius žingsnius. Ji netrukus surado naują darbą, iš Kauno persikėlė gyventi į Vilnių, užmezgė aibę naujų kontaktų, o šie taip pat darė įtaką tolimesnio gyvenimo kelio krypčiai.

REKLAMA

Plaukų meistrė Vaida: plaukų ilgis ne visuomet atskleidžia gerąsias plaukų savybes

„Salione“ dirbanti plaukų meistrė Vaida Čybaitė įsitikinusi, jog Ingridos plaukai gražūs, tačiau yra pernelyg ilgi, o dėl ilgio jie atrodo ir pernelyg sunkūs. Dėl šių priežasčių plaukai ištįsta ir jie nebesibanguoja gražiai. Ne visuomet, pasak Vaidos, ilgis gali atskleisti gerąsias plaukų savybes.

Dėl dalyvės odos tipo meistrė Ingridos plaukus dažyti siūlo netamsinant jų, antraip tamsesnis plaukų atspalvis gali išblukinti veido bruožus, o šviesi oda dar labiau pabalti. Suvienodinusi Ingridos nuaugusių dažytų bei jau ataugusių natūralių plaukų atspalvius, meistrė pritaikė šalto tono dažus. Būtent šie, pasak jos, išryškina dalyvės mėlynas akis, ir taip veide atsiranda vientisumas.

REKLAMA
REKLAMA

NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste“ dalyvei grožio specialistė pritaikė banguotiems plaukams patrauklią formą suteikiantį ilgėjantį iškarpymą. Patrumpintus ir iškarpytus plaukus ji subangavo žnyplėmis.

Makiažo meistrė Žana: makiažu galime pakeisti ir žvilgsnio nuotaiką 

„Dalyvė turi be galo gražias žydras akis, tačiau dėl užkritusių akių vokų bei nusileidusių išorinių kampų akys atrodo mažos, o visas veidas – pavargęs“ – teigia „Saliono“ makiažo meistrė Žana. Pagrindinė grožio specialistės užduotis buvo makiažo pagalba "atverti" akis ir panaikinti jų liūdnumo įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Akių makiažui Žana naudojo rudų šešėlių paletę, kuri, pasak jos, pastiprina Ingridos akių mėlynumą ir tuo pačiu pagyvina moters žvilgsnį. Prie ryškesnių akių lūpoms meistrė parinko „nude“ spalvos dažus.

Dalyvė Ingrida: mano spintoje iki šiol buvo tamsūs drabužiai

Stilius man – tai žmogaus veidrodis. Jis atspindi koks žmogus yra, ką jis mėgsta, kas jam svarbu ir pan. Aš pati nesivaikau madų, stengiuosi atrasti drabužius, tinkančius mano gyvenimo būdui: kad būtų ir patogu, ir pačiai gražu. Beje, mano spintoje paprastai kabo tamsūs rūbai“ – atvirauja Ingrida. Dažnai pati siuvanti drabužius moteris tikina, jog taip ir nesurandanti savo stiliaus, mat, anot jos, nėra taip lengva objektyviai įvertinti vaizdo, kai nematai savęs iš šono.

REKLAMA

Konkurso dalyvei Ingridai parduotuvėje „Reserved“ pasiūliau išmėginti skirtingo stiliaus drabužius. Ingrida atskleidė, jog tokie deriniai jai – naujiena. Tai keli laisvalaikio, išeiginis bei drąsesnis gatvės stiliaus aprangos variantas. Moteris išsirinko pastarąjį.

„Nesu gyvenime pagalvojus, kad kas nors panašaus galėtų tarpusavyje derėti – odinė striukė prie tiulio sijono?! O sijono ilgis mane tiesiog šokiruoja: aš niekuomet tokio neturėjau, ir neplanavau turėti, tačiau dabar matau, kad man jis tikrai gražus, - įspūdžiais dalijosi Ingrida. Išties vienas madingiausių sijono ilgių, siekiantis pusę blauzdų, atrodo labai moteriškai. Sijono apatinis kraštas pabrėžia ploniausią kojų vietą taip optiškai joms suteikdamas daugiau lengvumo. Sijono medžiagos faktūra itin lengva, tad tiesus jo siluetas visiškai neapsunkina „O“ tipo moters figūros. Prigludusi odinė striukė kartu su laisvo kirpimo laisvai krentančiu sijonu sukuria šiuolaikišką derinį, o toks stilius įgauna formą, bendram įvaizdžiui suteikiančią harmonijos.

REKLAMA

Prie pasirinkto drabužių derinio WAWA batų parduotuvėje, esančioje PC "GO9", parinkau baltus laisvalaikio batelius. Tai pakankamai drąsus derinys, ypač toms moterims, kurios nesivaiko madų. Balti laisvalaikio stiliaus bateliai gali būti derinami beveik prie visko: suknelių, sijonų džinsų, šortų, kombinezonų ir pan. Tai universalus avalynės tipas, be to tai viena stilingiausių detalių šiuo metu.

„Aš nepaprastai maloniai nustebinta pokyčiu. Esu dėkinga plaukų stilistei Vaidai už patarimus, kaip greitai ir gražiai susitvarkyti plaukus, kad jie būtų lengvai garbanoti ir atrodytų tvarkingai, makiažo meistrei Žanai už patarimus, kaip liūdnas akis paversti linksmesnėmis. Taip pat ačiū stilistei Viktorijai už padrąsinimą būti kitokiai, ryškesnei, stilingesnei. Jos dėka išdrįsau išeiti iš savo komforto zonos, be ko, manau, joks pokytis tiesiog ir negalėtų įvykti“ – atsidėkodama komandai įspūdžiais dalijosi antroji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste“ dalyvė Ingrida.

Jei dar neužpildėte pokyčių konkurso dalyvės anketos, tą galite padaryti iki birželio 23d. paspaudę nuorodą http://www.tv3.lt/rubrika/naujienos/pramogos/stilistas/atnaujink-ivaizdi
 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų