REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Pokyčių konkursas  (nuotr. Organizatorių)

„Daugumą moterų kausto nedrąsa ir neryžtingumas. Esame įpratusios prie patogių ir neįpareigojančių dalykų“ – apie baimę pokyčiams kalba Lina, pirmoji NIVEA „Hairmilk“ ir tv3.lt stiliaus pokyčių konkurso nugalėtoja. Anglų kalbos mokytoja dirbanti moteris apie naują įvaizdį pasvajodavo jau ne vieną dešimtmetį. Sužinojusi apie konkursą, ji vis tik nedrįso net minties į galvą įsileisti, jog iš tiesų verta pildyti anketą ir dalyvauti tokiame iššūkyje. Tai slapta už Liną padarė jos vyras.

21

„Daugumą moterų kausto nedrąsa ir neryžtingumas. Esame įpratusios prie patogių ir neįpareigojančių dalykų“ – apie baimę pokyčiams kalba Lina, pirmoji NIVEA „Hairmilk“ ir tv3.lt stiliaus pokyčių konkurso nugalėtoja. Anglų kalbos mokytoja dirbanti moteris apie naują įvaizdį pasvajodavo jau ne vieną dešimtmetį. Sužinojusi apie konkursą, ji vis tik nedrįso net minties į galvą įsileisti, jog iš tiesų verta pildyti anketą ir dalyvauti tokiame iššūkyje. Tai slapta už Liną padarė jos vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lina (43) džiaugiasi, kad jos vyras Arūnas visuomet buvo ir yra tas žmogus, kuris skatina ją žengti drąsesnius žingsnius bei visuomet palaiko siekiant įvairiausių tikslų. Matydamas, kad ir šįkart Linai tiesiog trūksta ryžtingumo, anketą žmonos vardu užpildė jis pats. Po keleto dienų anglų kalbos pedagogė gavo pakvietimą išmėginti įvaizdžio pokytį su profesionalais.

REKLAMA

Pirmoji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujinkite įvaizdį su tv3.lt stiliste” laimėtoja neslėpė džiaugsmo, kad jos svajonė pagaliau virs realybe, tačiau tvirtino, kad sužinojus šią naujieną, jaudulys ją persekiojo jau nuo pirmos minutės. „Tik įžengusi pro nuostabios grožio oazės „Salionas“ duris ir susipažinusi su kūrybine komanda, pajutau visišką ramybę ir tą pačią akimirką supratau, kad tikrai esu pasiruošusi keistis“ – įspūdžiais dalijosi Lina.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadaise esu nusikirpusi plaukus trumpai. Tai buvo vadinamasis kare kirpimas. Nurėžiau savo ilgus plaukus iškart po vestuvių ir jaučiausi puikiai. Norėjosi būtent šitaip užfiksuoti naująjį savo gyvenimo etapą“ – apie vienintelę pokyčių patirtį pasakoja Lina. Šiuo metu tris vaikus auginanti moteris teigia, kad jos stilius ilgainiui perėjo į rutiną: plaukai vėl užaugo ir svarbiausia jai tebuvo siekti patogumo. Ilgus metus užsitęsusi tokia rūpesčių pilna kasdienybė tarsi užgesino drąsą vėl atnaujinti savo įvaizdį. Taigi, iki šiol ji tebedėvėjo ne vienerius metus ar net dešimtmetį kruopščiai prižiūrimus drabužius, šukavo vis ilgėjančius plaukus bei vos pastebimai ir vienodai pasidažydavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plaukų ekspertė Jovita: plaukų stiliaus kūrimas neatsiejamas nuo amžiaus

Plaukų ekspertė, „Saliono“ bendrasavininkė Jovita Markeliūnė pabrėžia, jog konkurso dalyvės Linos plaukų stilius iki pokyčių buvo, trumpai tariant, joks. Gerąją laumę primenanti palaidų plaukų šukuosena, papildyta padrikomis iššviesintomis sruogomis, anot specialistės, Linos plaukuose atrodė chaotiškai. Ypač trūko kirpimo formos, kuri paprastai griežia pirmuoju smuiku kuriant nepriekaištingą įvaizdį.

Įvertinusi esamą situaciją, Jovita pirmiausiai ėmėsi dalyvės plaukų dažymo. Tikslas – pabrėžti spalvos natūralumą bei pagyvinti jį šiuolaikinėmis dažymo technikomis. Plaukų dažų spalvą grožio meistrė rinko atsižvelgdama į odos bei akių tipus ir atspalvius, taip pat siekė neatitolti nuo natūralumo. Kadangi Linos odos ir akių tipai yra skirtingi, neutralus, t. y. nei šiltas, nei šaltas plaukų tonas, pasak Jovitos, sukuria harmoniją konkurso dalyvės veide bei žvilgsnyje.

REKLAMA

Natūralumą ir paprastumą dievinančiai Linai plaukų ekspertė pasiūlė tokį kirpimą, kuris nugaroje vos dengtų pečius, o priekyje išilgėtų. Taip ji nejaus kardinalaus plaukų sutrumpinimo žiūrėdama tiesiai į save veidrodyje, ir tuo pačiu turės stilingą kirpimą. „Man patinka visos idėjos ir patarimai, kurių negaili „Saliono“ meistrė Jovita. Ji tikra savo srities specialistė“ – netvėrė džiaugsmu Lina, išvydusi galutinį savo plaukų stilių.

Makiažo meistrė Žana: šiuo metu vyrauja stipri natūralaus grožio tendencija

„Salione“ dirbanti makiažo specialistė Žana Gužauskienė teigia, jog kurdama Linos makiažą siekė pastiprinti kolegės suformuotą natūralumą. Natūralumas, pasak Žanos, šiuo metu ir yra viena karščiausių mados tendencijų.

REKLAMA

NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujinkite įvaizdį su tv3.lt stiliste” pirmajai laimėtojai makiažo specialistė kūrė lengvą, kaukės efekto nesudarantį makiažą. „Kadangi moters oda pakankamai lygi, mano tikslas buvo lengvai padengti kreminę pudrą, kad užmaskuoti odos paviršiuje esančias pigmentines dėmeles“ – teigė Žana. Akis ji pagyvino švelniais persiko šešėliais, skruostus paryškino lengvais rausvais skaistalais, o lūpoms pritaikė visiškai natūralią spalvą.

Lina:  be stilisto pagalbos pati nebūčiau ryžusi pokyčiams

„Niekuomet nesinaudojau stilisto paslaugomis, nes pakankamai bijau naujovių, ir jos paprastai nevyksta mano pačios iniciatyva“ – atvirauja Lina. Moteris tvirtina, jog įvaizdis jai svarbus, o esminis gero įvaizdžio bruožas, anot jos, – tvarkinga apranga. Nors naujausių madų ir nesivaiko, Lina jomis domisi, netgi reguliariai tikrina, ar savo garderobe neturi vėl madingais tapusių seniai pamirštų drabužių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su konkurso dalyve „Reserved“ drabužių parduotuvėje išmėginome net penkis komplektus iš naujausios kolekcijos. Visus variantus, kuriuos užfiksavome, Linai parinkau atsižvelgdama į jos figūrą, ūgį bei Jolitos sukurtą plaukų stilių: elegantišką, moterišką, šiuolaikišką.  

Aprangos stilius, kurį išsirinko Lina – ryškios spalvos "O" kirpimo "Reserved" suknelė su elegantiškais kūno spalvos aukštakulniais iš WAWA batų parduotuvės. Oranžinė spalva yra viena iš tų, kuri tiesiog būtina Linos garderobe, nes ji ypatingai dera prie moters odos atspalvio, o be to dar ir pastiprina jos akių mėlynumą. V formos suknelės iškirptė akivaizdžiai pailgina kaklą, kas neabejotinai suteikia daugiau seksualumo. Laisvai krentantis ovalus suknelės kirpimas šiuo metu vienas madingiausių ir jis turi didžiulį privalumą ne tik maskuoti norimas kūno formas, bet ir yra be galo patogus dėvėti.

REKLAMA

Batų parduotuvėje WAWA parinktos aukštakulnių spalvos tikslas – neužgožti pačios suknelės, jos spalvos ir kirpimo. Be to tokie bateliai turi nuostabią savybę optiškai pailginti kojas taip išryškinant jų grožį ir dar labiau pastiprinant eleganciją. Prie šios  oranžinės suknelės ypač dera aukso spalvos papuošalai, tad  būtent tokius „Reserved“ siūlomus auskarus prie naujojo įvaizdžio pritaikiau mūsų dalyvei Linai.

„Esu labai patenkinta pokyčiu, tad manau, kad mano spintoje esantis garderobas netrukus bus iš naujo peržiūrėtas. Stilistės Viktorijos Igliukaitės rekomendacijos ir patarimai, atsakymai į klausimus suteikė daugiau aiškumo ateityje renkantis rūbus. Patirtis, dirbant su stiliste, buvo naudinga visokeriopai“ – džiaugsmo neslėpė pirmoji NIVEA „Hairmilk“ remiamo konkurso „Atnaujink įvaizdį su tv3.lt stiliste” nugalėtoja.

 

Jei dar neužpildėte pokyčių konkurso dalyvės anketos, tą galite padaryti iki birželio 23d. paspaudę nuorodą  http://www.tv3.lt/rubrika/naujienos/pramogos/stilistas/atnaujink-ivaizdi/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų