REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Giedrė Sankauskaitė

Šiuo metu Vilniuje, Šeškinės rajone, statomos mažmeninės prekybos tinklo „Lidl” parduotuvės statybos ir infrastruktūros darbus planuojama baigti iki kitų metų pavasario. Tačiau pasibaigus statybos darbams, parduotuvė Dūkštų gatvėje durų pirkėjams dar neatvers.

REKLAMA
REKLAMA

Taip Ekonomika.lt teigė „Lidl“ atstovė spaudai Lietuvoje Daina Balčiūnienė. Pasak jos, pirmąjį pirkėją bus galima pasveikinti tik tada, kai bus pastatytos ir įrengtos kitos parduotuvės bei logistikos centras. Kada tai bus – neatskleidžiama.

REKLAMA

„Nekomentuojame klausimų, susijusių su įmonės plėtros strategija“, – teigė D. Balčiūnienė.

Pasak atstovės spaudai, šiuo projektu siekiama įvertinti statybos standartus ir procesus, kurie ateityje bus svarbūs atidarant parduotuvių tinklą šalyje.

„Mūsų tikslas yra visiems Lietuvos gyventojams pasiūlyti geriausios kokybės prekes už prieinamą kainą bei malonią atmosferą apsiperkant mūsų parduotuvėse”, – rašoma bendrovės interneto svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėjo darbuotojų atranką

D. Balčiūnienės teigimu, bendrovė šią savaitę jau pradėjo darbuotojų atranką.

„Šią savaitę pradėjome atranką į „Lidl brand factory“ programą”, – kalbėjo D. Balčiūnienė.

Bendrovė ieško aukštųjų mokyklų ekonomikos, rinkodaros, komunikacijų, filologijos ir technologijų mokslų baigiamųjų kursų studentų ir absolventų dirbti įvairiose įmonės veiklos srityse.

Vienas iš pagrindinių reikalavimų būsimiems darbuotojams – geros vokiečių kalbos žinios. Sėkmingai atranką įveikę kandidatai bus įdarbinami „Lidl" būstinėje Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Karjerą pradedantiems specialistams siūlome puikias sąlygas vystyti profesines kompetencijas”, – tikino pašnekovė. Kaip teigė D. Balčiūnienė atrinkti kandidatai bus apmokami „Lidl“ tinklo padaliniuose Lietuvoje ir Europoje.

Plėtrą į Baltijos šalis „Lidl“ pradėjo dar 2002-aisiais. Nuo 2004 m. buvo aktyviai supirkinėjami sklypai ir pastatai, tinkami parduotuvėms įrengti.

Tačiau vėliau buvo imta juos pardavinėti. Bet 2011 m. „Lidl“ žvilgsnis vėl nukrypo į Lietuvą. Nuo tada vėl investuojama į žemės sklypus, projektuojamos parduotuvės.

Vokietijos „Schwarz" įmonių grupė, kuriai priklauso „Lidl“ parduotuvės, yra viena iš mažmeninės prekybos maisto produktais lyderių Europoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų