REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Nicole Kidman ir Tom Cruise (nuotr. SCANPIX)

Apie kai kuriuos garsenybių santykius laikui bėgant žmonės pamiršta, vis dėlto geriausiai apie tai primena jų vaikai. 

4

Apie kai kuriuos garsenybių santykius laikui bėgant žmonės pamiršta, vis dėlto geriausiai apie tai primena jų vaikai. 

REKLAMA

Daugiau nei 10 metų santuokoje pragyvenusių Holivudo žvaigždžių Nicole Kidman ir Tomo Cruise’o dukra visai neseniai priminė tiek apie save ir pasidalijo itin retu kadru „Instagram“.

T. Cruise’o ir N. Kidman dukrai Bellai šiuo metu yra 25 metai, o taip pat mergina turi abiejų savo tėvų pavardes. Mergina neseniai „Instagram“ pasidalijo itin meniška savo nuotrauka – tiesa, savo atvaizdu ji dalijasi itin retai.

Nuotraukoje ji matoma dėvinti kepurę, o ir pozuoja šalia savo įspūdingos augalų kolekcijos. „Viskas, kas žiba, yra auksas… Oi ne, palaukite, tai – tik dar vienas „Instagram“ filtras“, – rašė ji.

Primename, kad N. Kidman ir T. Cruise’as filmavimo aikštelėje susipažino 1990 metais, o skirtingais keliais pasuko 2001-aisiais. Kartu jiedu įsivaikino du vaikus – Bellą ir taip pat 25 metų Connorą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kitaip nei kiti garsenybių vaikai, Bella specialiai itin vengė viešumos ir dėmesio. Vis dėlto 2015 metais jos vardas sužibo antraštėse. Tąkart ji slapta ištekėjo už Maxo Parkerio. Vestuvės buvo tokios slaptos, kad į jas netgi nebuvo pakviesti garsieji Bellos tėvai.

REKLAMA

Pora susituokė Londone, pagal scientologijos religiją. Tiek Bella, tiek ir jos brolis buvo užauginti būtent pagal šį tikėjimą. Jo laikosi ir T. Cruise’as. Anksčiau žiniasklaidoje sklido gandai, kad neva Bella ypatingai dėl to nesutarė su motina Nicole, mat jai šis tikėjimas visuomet buvo ne prie širdies. 

Tiesa, kai N. Kidman ir T. Cruise’as nusprendė skirtis, Bella buvo pareiškusi, jog toliau gyventi nori likti su tėvu. Pora, kuri vienas kitą sužavėjo 1990-aisiais ir 11 metų praleido santuokoje, vėliau savo skyrybas grindė „nesuderinamais skirtumais“. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau mergina apie savo santykius su mama žiniasklaidai papasakojo daugiau bei atskleidė, ar tarp jų išties kyla tokie dideli nesutarimai. „Žinoma, mes kalbamės, juk jie – mano tėvai. Tie, kas tikina kitaip, tiesiog meluoja“, – sakė ji.

Tiesa, po vestuvių Bella ir jos vyras su Holivudu panoro atsisveikinti visiems laikams – jiedu persikėlė gyventi į Londoną.

O štai T. Cruise’o dukra Suri, kurios vėliau susilaukė su aktore Katie Holmes, panašu, išaugo visai kitokia, nei Bella. 

Suri išgarsėjo jau seniai dėl savo tėvų. O dabar ji laikoma tikra konkurente Beckhamų atžalai Harper, ypatingai tada, kai kalba pasisuka apie jų mados pojūtį.

Dar būdama 5 metų, mergaitė dėvėjo tokių prabangių prekės ženklų drabužius, kaip „Burberry“, „Armani“, turėjo „D&G“ rankinę, kurios vertė – beveik 1700 eurų. Sulaukusi 6 metų, ji gavo kitą išskirtinę galimybę – „Disney World“ uždarė princesės pilį todėl, kad Suri galėtų apsistoti kambaryje, kuris niekam kitam neprieinamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų