REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apdovanojimai „European IT Excellence Awards“ yra svarbiausias Europos mastu vykstantis konkursas, vertinantis praktiškai įgyvendintus IT projektus. Šiais metais konkurse dalyvavo didelės ir vidutinės įmonės iš 25 Europos šalių. Iš viso buvo pateikta daugiau nei 200 paraiškų. Komisija atrinko geriausius sprendimus ir juos apdovanojo šventinėje ceremonijoje Londone.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos bendrovė UAB „DocLogix“ ir jos kuriama to paties pavadinimo dokumentų ir procesų valdymo sistema „DocLogix“ buvo pripažinta kaip vienas geriausių informacijos ir dokumentų valdymo sprendimų Europoje ir pateko į finalą, sakoma bendrovės pranešime. Konkurse buvo vertinamas stambus, neseniai užbaigtas projektas, kurio metu dokumentų valdymo sistema „DocLogix“ buvo įdiegta LR Vidaus reikalų ministerijoje ir jai pavaldžiose įstaigose.

REKLAMA

Pranešama, kad projektas pateko į konkurso finalą net trijose kategorijose – kaip geriausias sprendimas informacijos ir dokumentų valdymui, kaip geriausias IT sprendimas viešajame sektoriuje ir kaip geriausias IT sprendimas vyriausybinėje institucijoje.

Šiais metais informacijos ir dokumentų valdymo kategorijoje nugalėjo Skandinavijos kompanija „Software Innovation“ kurianti korporatyvinius turinio valdymo sprendimus. Didžiosios Britanijos bendrovė „Thomsons Online Benefits“ pelnė apdovanojimą už geriausią IT sprendimą vyriausybinėje institucijoje. Geriausio IT sprendimo viešajame sektoriuje nominacija atiteko kompanijai „Accellion“, kuri teikia mobilaus darbo sprendimus.

Pasak DocLogix“ atstovų, sistemos diegimas Vidaus reikalų ministerijoje buvo vienas iš stambesnių įmonės vykdytų projektų. Dokumentų valdymo sistema „DocLogix“ apjungia beveik visas ministerijai pavaldžias įstaigas, o bendras vartotojų skaičius viršija 4000. Naujoji sistema perkėlė daugelį su dokumentais susijusių procesų į elektroninę erdvę, todėl paspartėjo dokumentų derinimas, sumažėjo kaštai bei padidėjo veiklos efektyvumas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų