Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Viskas būtų gerai su tų lietuviškų avių vilna, jei augintojai augintųpagal veisles, jų nemaišytų ir žinotų kokios veislės avį augina. Ir jwi būtų normali karšykla, kuri vilną išplautų,kakučius nukrapštytų ir etc.
Lietuvoje mazai aviu augina, gal dar del to brangi.
Nedaug kas iperka, nes ji brangi.
Eriena, aviena paklausi nes ji ekologiska. Avis nees kompbinuotu pasaru, ji eda tik zole arba siena.
Na, o yra kas iperka ir mėgaujasi ja. Nors ir keista, kad žmonės sako, kad neturi pinigų.
Net eista, kad ėriena tokia paklausi. Juk tai gana brangi mėsa.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų