• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

40-metis maisto ruošimo entuziastas nustebino internautus, pateikdamas netikėta keptų bulvių receptą. Vyras tikina, kad jo atrastas receptas garantuoja kiekvieną kartą idealiai traškias bulves. Negana to, recepte naudojamas ir vienas netikėtas ingredientas.

40-metis maisto ruošimo entuziastas nustebino internautus, pateikdamas netikėta keptų bulvių receptą. Vyras tikina, kad jo atrastas receptas garantuoja kiekvieną kartą idealiai traškias bulves. Negana to, recepte naudojamas ir vienas netikėtas ingredientas.

REKLAMA

Nereikia didelio mokslo, kad sugebėtumėte puikiai paruošti keptas bulves. Visgi, neretai kiekvienas turime tam tikrų savų gudrybių, kurios patiekalą padaro išskirtiniu, tobulu.

Neretai gurmanai keptas bulves pagardina įvairiausiais prieskoniais, netikėtais ingredientais. Tačiau vienas maisto ruošimo entuziastas Justinas Tayloras tikina, kad tobulų traškių keptų bulvių paslaptis slypi dviejuose ingredientuose – meduje ir garstyčiose, rašoma mirror.co.uk.

Savo receptu vyras sutiko pasidalinti ir su kitais internautais. 40-metis, pasidalinęs receptu, rašė: „Tobulai keptos bulvėms reikės tik medaus ir garstyčių. O tuomet „Nutella“ šokolado užtepėlės desertui.“

REKLAMA
REKLAMA

Ko reikės?

Nuskustų ir supjaustytų bulvių (kiekis priklausys nuo to, kiek asmenų valgys); dviejų arbatinių šaukštelių garstyčių; keturių arbatinių šaukštelių medaus; sviesto; juodųjų pipirų ir druskos (pagal skonį).

REKLAMA

Gaminimo eiga

Į dubenį suberkite pipirus, garstyčias ir viską sumaišykite. Tada įpilkite medaus ir būtinai viską dar kartą gerai išmaišykite.

Iš anksto įkaitinkite orkaitėje kepimo skardą su aliejumi ir dviem šaukštais sviesto bei druskos. Tada sudėkite bulves ir aptepkite jas medaus garstyčių mišiniu.

Likus dvidešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, dar kartą bulves aptepkite medaus ir garstyčių mišiniu – taip užtikrinsite, kad iškeptos bulvės bus tobulo skonio.

Kas penkias minutes patikrinkite ar bulvės neperkepė, išliko traškios.

Vėliau viską ištraukite, šiek tiek atvėsinkite ir pateikę mėgaukitės idealaus skonio keptomis bulvėmis!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų