• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bepasirodant cukinijų derliaus laukiu labiausiai. Nes tai viena mėgstamiausių mano daržovių. Pradedu troškintomis daržovėmis prie pietų kepsnio, sriuboms, o pabaigiu desertais. Šį kartą labai užsinorėjau cukinijų blynų“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Bepasirodant cukinijų derliaus laukiu labiausiai. Nes tai viena mėgstamiausių mano daržovių. Pradedu troškintomis daržovėmis prie pietų kepsnio, sriuboms, o pabaigiu desertais. Šį kartą labai užsinorėjau cukinijų blynų“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Reikės (2 porcijoms): 1 jauna cukinija; geras žiupsnis druskos; 1 kiaušinis; 2 v. š. speltos miltų; 50 g fermentinio sūrio; 2 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, petražolės, svogūnų laiškai, bazilikai; žiupsnis juodųjų pipirų; šlakelis aliejaus kepimui.

Cukinijų blynų receptas

Cukiniją sutarkuojame per burokinę tarką. Pabarstome druska ir leidžiame pastovėti apie 10 min. Cukinijas nuspaudžiame ir skystį nupilame.

Į cukinijų masę mušame kiaušinį, beriame tarkuotą sūrį, žalumynus, miltus ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišome.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynus, kol šie iškeps ir gražiai apskrus. Valgėme su grietine.

Nu jau visai nukvailėjote lietuvaičiai.Kasdien tas pats per tą patį apie cukinijų blynus.Vidi jūsų receptai vienodi.Ar akli esate, ar skaityt nemokate, ar Švėkšna jums jau kvepia.Dieve, kiek jūsų durnių daug.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų