• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas kažkas tokio, labai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar ir dar“, – sako recepto autorė Edita.

„Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas kažkas tokio, labai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar ir dar“, – sako recepto autorė Edita.

REKLAMA

2 porcijoms: 180 g marinuotos silkės; gabalėlio baltojo arba raudonojo svogūno; 1–2 v.š. majonezo; žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų; druskos, maltų juodųjų pipirų.

Silkę ir svogūną sukapokite, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, dėkite majonezą, pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Kapotinį suformuojame kulinario žiedo pagalba ir patiekiame su be lukšto virtu kiaušiniu bei svieste apkeptomis bulvėmis su lupena.

Šaltinis: Oditėlės blogas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų