Pirmiausiai reikia pasiruošti kuskuso kruopas. Užvirinkite sultinį, suberkite į jį kuskuso kruopas, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pastovėti apie 5 minutes, kol kruopos išbrinks. Smulkiai sukapokite svogūnus ir keletą minučių pakepinkite keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps skaidrūs. Susmulkinkite fetos sūrį. Supjaustykite kubeliais pomidorus Sumaišykite į kruvą kuskusą, pakepintus svogūnus, fetos sūrį, pomidorus, pagardinkite prieskoniais ir petražolėmis. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas. Kiekvienos paprikos pusės vidų patepkite aliejumi ir įdarykite jas pasigamintu įdaru. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai paprikų (geltona)
šiek tiek petražolių
4 vienetai pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
140 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
300 mililitrų sultinio (vištienos)
150 gramų kuskuso (kruopos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausiai reikia pasiruošti kuskuso kruopas. Užvirinkite sultinį, suberkite į jį kuskuso kruopas, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pastovėti apie 5 minutes, kol kruopos išbrinks. Smulkiai sukapokite svogūnus ir keletą minučių pakepinkite keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps skaidrūs. Susmulkinkite fetos sūrį. Supjaustykite kubeliais pomidorus Sumaišykite į kruvą kuskusą, pakepintus svogūnus, fetos sūrį, pomidorus, pagardinkite prieskoniais ir petražolėmis. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas. Kiekvienos paprikos pusės vidų patepkite aliejumi ir įdarykite jas pasigamintu įdaru. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.