Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kam rasyti receptus, neturint zalio supratimo apie tai ka darai...Kur pilti medu...ir kas is to iseis...
ir is tikro Labai nekonkreciai aprasytas receptas Taigi didelis skirtumas Viena ar dvi stiklines pieno
ganėtinai "prabangūs" ingridientai, tačiau ar tikrai nereikia kepimo miltelių ir negi110 ml alyvuogių aliejaus naudojama tik kepimo formos ištepimui. Gerai visgi būtų žinoti, vieną ar dvi stiklines pieno supilti ir kokiomis proporcijomis paskirstyti medų tešlai ir apipylimui. Tikiuosi, kad šį pyragą tinka kepti 180 C. Pastabėlė - receptai galėtų būti pateikiami išsamesni.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų