• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nepaprastai gaivios salotos, kurių galima suvalgyti neribotą kiekį“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė.

„Nepaprastai gaivios salotos, kurių galima suvalgyti neribotą kiekį“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė.

REKLAMA

Sudėtinės dalys: smulkiai šiaudeliais pjaustyti švieži kopūstai sumaišomi su šiaudeliais pjaustytais šviežiais agurkais ir konservuotais kukurūzais.

Įberiama smulkintų petražolių.

Užpilas ruošiamas iš citrinos sulčių, druskos ir saulėgrąžų aliejaus. Paragavus užpilą jis turėtų būti vos rūgštokas. 

Šios salotos puikiai tinka prie vištienos kepsnių, kiaulienos, jautienos.

Kur čia vis "naujų" tu atradimų vis atrandama? senai tokias salotas gaminamos ir joks čia ne atradimas, greičiau pilstymas iš tuščio į kiaurą, nua tokiu "atradimų" jau net pykinti pradeda
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų