burgeriai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „burgeriai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „burgeriai“.

Mėsainis – lyg tradicinis lietuviškas patiekalas: kai kurie kainuoja po 19 eurų

Nuo aštriausio mėsainio Europoje iki mėsainio vien tik iš lietuviškų daržovių, kuriame nėra nė kvapo mėsos. Vilniuje dešimtą kartą iš eilės vyksta burgerių valgymo festivalis, kur šiemet pristatyta virš 70 skirtingų mėsainių. Burgerių kėpėjai pasakoja – nors mėsainis buvo sukurtas Jungtinėse Valstijose, jis tampa kone tradiciniu lietuvišku patiekalu šalia tautiečių taip mėgiamų šaltibarščių. Daugiau apie tai – TV3 žinių reportaže.
2023-08-12

Išbandykite: ypatingų mėsainių paslaptys ir specialūs receptai

Įsibėgėjęs grilio sezonas vilioja ne tik šašlykais ar dešrelėmis, bet ir mėsainiais. Kad ant grilio gaminami mėsainiai būtų gardūs, svarbu pasirinkti ne tik kokybišką mėsą, bet ir bandeles. Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas atskleidžia, kokios mėsainių bandelės labiausiai tinka šiam patiekalui ir kaip pasigaminti tobulą mėsainį.
2023-08-08

Baikeriai atidarė sezoną: surengtas burgerių valgymo čempionatas, baikeriams nosis nušluostė 18-metis

Sostinėje baikerių sezono atidarymo proga tvirčiausių skrandžių savininkai susigrūmė mėsainių valgymo čempionate. Čia baikeriams nosis nušluostė 18-metis jaunuolis, kuris tiesiog ėjo pro šalį ir spontaniškai sugalvojo išbandyti savo jėgas valgymo varžybose. Baikerių sezono atidarymo metu sostinėje galima ne tik grožėtis motociklais, bet ir sudalyvauti mėsainių valgymo čempionate. Savo skrandžių stiprumą nusprendė patikrinti daugiau nei 20 narsuolių.

Atrado superinį burgerių receptą: išbandykite savaitgalį

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.
2022-11-03

Receptas. Mėsainiai

INGREDIENTAI: 600 gramų jautienos 4 vienetai mėsainių bandelių 4 riekės sūris 4 lapai salotų 1/4 vieneto svogūnų 2 valgomieji šaukštai sojos padažo 0.5 arbatinio šaukštelio provanso žolelių 3 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Jautieną sumalti. Maltą jautieną sumaišyti su kapotų svogūnu, sojos padažu, provanso žolelėmis. Formuoti paplotėlius ir palikti pusvalandžiui šaltai.
2022-02-22

Sostinės Tymo turguje – 7-asis burgerių festivalis

Trečiadienį Vilniaus Tymo turguje įvyks septintasis burgerių festivalis „Vilnius Burger Fest“. Neatskiriama miestietiškos vasaros dalimi tapusi šventė vėl paskandins senamiestį apetitą žadinančiuose maisto kvapuose. Pasak festivalio organizatoriaus Jono Mažinto, šių dienų aktualijos dalyvauti festivalyje paskatino restoranus ar gero maisto entuziastus, kurie anksčiau apie burgerių ruošimą net nepagalvodavo. „Dėl to net ištikimi dalyviai festivalyje atras sau naujų dalykų.
Aktualijos 2021-08-04

„TikTok“ vartotojai eina iš proto dėl naujo recepto: ragina išbandyti visus

Jei „TikTok“ makaronai su fetos sūriu ar blynų dribsniai nesukėlė jums apetito, šiam naujausiam receptui tikrai negalėsite atsispirti. Socialiniuose tinkluose dabar einama iš proto dėl ypatingų mėsainių su ėriena – šis receptas pasirodė kaip tik laiku, prieš Velykas, todėl jį tikrai verta išbandyti. Būtent šiai pavasario šventei skirtą patiekalą sukūrė „TikTok“ virtuvės šefė „PoppyCooks“, turinti 1,4 milijono sekėjų.
2021-03-29

Tokių mėsainių šiukštu nevalgykite: gresia pavojus gyvybei

Visi žino, kad steiką galima valgyti ir beveik žalią, todėl daugelis pagalvoja, kad tas pats galioja ir mėsainiams – bet tai netiesa, rašoma mirror.co.uk. „Aha, turbūt jau iškepę. Vis tiek jautieną galima valgyti ir žalią, tai bus gerai.“ Daugelis esame tokias šnekas girdėję ar patys sakę, ypač vasarą, kai visi išsitraukia kepsnines. Mėsainiai ir dešrelės – bet kurio pasisėdėjimo atvirame ore pažibos, ir net jei turite prabangesnės mėsos, esminių dalykų praleisti visgi nevalia.
2019-06-15

Vilnietis aukcione už burgerį paklojo neįtikėtiną sumą

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje maisto mylėtojai varžėsi aukcione, kuriame buvo parduoti trys vienetiniai burgeriai. Jie buvo paruošti iš itin aukštos kokybės produktų, tarp kurių iki 500 eurų už kilogramą kainuojanti Kobės jautiena iš Japonijos, juodieji trumai, brandinti sūriai, glazūruota ėriuko kulninė ir valgomas auksas. Aukcionas įvyko gurmė burgerių festivalio „Vilnius Burger Fest“ metu.
2017-07-27
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų