• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco jau ne pirmą sezoną dalijasi įvairiais kulinariniais receptais su savo laidos žiūrovais. Vyras džiaugėsi, jog yra šios televizijos dalis, tačiau dar didesnį džiaugsmą jam suteikia šeima.

18

TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco jau ne pirmą sezoną dalijasi įvairiais kulinariniais receptais su savo laidos žiūrovais. Vyras džiaugėsi, jog yra šios televizijos dalis, tačiau dar didesnį džiaugsmą jam suteikia šeima.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Gian Luca Demarco papasakojo apie kuriozinę situaciją, žmoną bei kulinariją. 

Pradėdamas pokalbį apie „La maistas“, vyras džiaugėsi, jog būtent jis yra šios kulinarinės laidos vedėjas: „Gera būti TV3 dalimi. Galiu pasakyti, kad dirbu geriausią pasaulio darbą. Galiu ne tik gaminti, bet ir žaisti ar juokauti. Esu pamaiva ir galiu būti savimi. TV3 yra geriausia televizija.“

Tiesa, kartais filmavimo metu nutinka ir kuriozinių situacijų, kurios labai pralinksmina visą filmavimo komandą. „Anksčiau mes naudojome „Vespą“, o dabar turime naują „Fiat“, kuri yra elektrinė. Būdavo tokių situacijų, kuomet „Vespa“ nuspręsdavo nebevažiuoti ir tekdavo ją ilgai tvarkyti. Buvo labai juokinga, nes mūsų komanda yra labai smagi, todėl tikrai nebuvo ši situacija stresinė. Tikrai buvo juokinga, nes vykau filmuoti laidą, o tapau mechaniku“, – juokėsi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Virtuvės šefas užsiminė ir apie tai, kad meilė maisto ruošimui dar labiau išaugo, kai sutiko savo žmoną. „Meilė kulinarijai labai išaugo, kai susipažinau su savo žmona. Šeimoje aš daugiau gaminu, bet ir žmona mėgsta. Ji žino, kas man labai patinka, todėl niekada manęs nenuvilia. Jeigu ji man gamina, tuomet aš visuomet lieku patenkintas. Tačiau ji labiau mėgsta, kai aš gaminu“, – teigė vyras.

REKLAMA

Paklaustas, ar ją sužavėjo dėl kulinarinių sugebėjimų, pašnekovas tikino, jog tai nėra tiesa: „Aš savo žmoną sužavėjau ne dėl kulinarijos, o dėl bajerių. Aš ją dažnai prajuokinu“.

Italų kilmės virtuvės šefas bei kulinaras užsiminė ir apie lietuviškus patiekalus, kurie jį sužavėjo. „Lietuviškus patiekalus dažniau gamina Eglė. Jokių labai neįprastų negaminame, nes jų nesuprastų mūsų vaikai. Esu ragavęs agurką su medumi. Ši užkandėlė yra labai skani, bet mane šokas ištiko, kai davė paragauti juodą duoną ir morką su medumi“, – sakė Gian Luca Demarco.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų