Patiekalui paruošti reikės:
1. 250 g mocarelos sūrio;
2. 125 g čederio sūrio;
3. 125 g gouda sūrio;
4. 200 g feta sūrio;
5. 200 g kreminio sūrio;
6. 1 ½ š. kvietinių miltų;
7. ½ štl. kepimo miltelių;
8. 100 ml riebaus pieno;
9. Šviežių petražolių;
10. Šviežio čiobrelio;
11. Juodųjų pipirų;
12. 1 pakelio FILO tešlos;
13. 100 g paprasto arba lydyto (GHEE) sviesto;
14. 100 g tyro alyvuogių aliejaus;
15. 2-3 šaukštų medaus;
16. 1 aitriosios čili paprikos.
Kaip gaminti pyragą, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA: