• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą „Gero skonio klubas“ gurmanus ir rinktinius svečius sukvietė į renginį restorane „Le Gout“, kuriame virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas stebino itin išradingais patiekalais: strutienos „carpaccio“, kepenėlėmis, skrandeliais, širdimi.

Ketvirtadienio vakarą „Gero skonio klubas“ gurmanus ir rinktinius svečius sukvietė į renginį restorane „Le Gout“, kuriame virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas stebino itin išradingais patiekalais: strutienos „carpaccio“, kepenėlėmis, skrandeliais, širdimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė vakaro svečiams pasakojo apie šios mėsos privalumus, subtilų skonį ir naudą sveikatai. Pasikvietusi R. Bolgovą, ji pradėjo juokauti apie moteris, tačiau virtuvės šefas visus prajuokino išrėždamas, kad vis dėlto jo didžioji aistra – maisto gamyba: „Man labiau patinka šokti aplink puodus, negu aplink partneres“, – nukirto jis, priversdamas aiktelėti net pačią Daivą.

REKLAMA

Susirinkę gurmanai galėjo ne tik palepinti savo gomurius išskirtinio skonio strutiena, bet ir sužinoti apie naują kosmetiką, kurios pagrindinė sudedamoji dalis – stručio taukai. Veido ir kūno kremai, muilai ir kiti produktai išskirtiniai tuo, kad turi natūralių gydomųjų savybių, todėl kiekvienos moters odai padės suspindėti ir atrodyti kuo gražiau.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, anot D. Budrės, taip, kaip moteris atrodo ir jaučiasi didžiąja dalimi priklauso nuo šalia esančio vyro, todėl Moters dienos išvakarėse ji visoms dailiosios lyties atstovėms linkėjo būti gražioms, sveikoms, pasitikėti savimi ir šalia savęs turėti tokį vyrą, kuris viso to neužgožtų, o tik paryškintų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų