Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visą gyvenimą rinkau ir valgiau. Tai labai skanus grybas, bet, kaip ir buvo rašyta, tris kartus nuvirdavau, nuplaudavau po kiekvieno virimo, po to ant keptuvės su spirgučiais, svoguniukais ir pabaigoje dar grietinės. Iš prieskonių tinka tik pipiras ir lauro lapeliai.
Nesu nei radus,nei ragavus nė vieno iš šių grybų.
O tai kitų tautybių žmonėms įspėjimas negalioja? Rašytojai jprst...
Rodos kad nedaede būtų
Lietuvio ir su šūpeliu neužmuši
Rinkau, ir rinksiu bobausius... Labai skanus grybas! 3 kartus po 15 min. verdi, po kiekvieno virimo nupili vandenį ir viskas! Dzūkijoje nuo senų laikų bobausius rinko, net šventės būdavo.
Man jie nepatinka
@Voverė nerink
Tikrai turbūt parduoda kaip narkotiką,
Nebent nebūt ką valgyt,kad tokį še...į burną brukčiaup
@Ūmėdė pati tu š...
sumanus runkelis juos džiovina .....paskui kramto ir kaifuoja [nereikia nei degtinės anei milteliu]
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų