REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja Velykos ir ta proga noriu parašyti apie vieną mišrainę, be kurios šventinio stalo neįsivaizduoju“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Artėja Velykos ir ta proga noriu parašyti apie vieną mišrainę, be kurios šventinio stalo neįsivaizduoju“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

 

Jums reikės:

  • virtų arba keptų burokėlių,
  • virtų morkų,
  • virtų pupelių,
  • marinuotų agurkų (galite naudoti raugintus agurkus),
  • truputis svogūno laiškų ir petražolių,
  • druskos, pipirų,
  • majonezo.

Burokėlius suvyniotus į foliją geriausia išsikepti kartu su jau kepamu kepsniu šventiniam stalui. Jei reikia didesnio burokėlių kiekio, kepkite atskirai kepimo skardoje, įpylę apie 2 cm. vandens, gerai ją uždengę folija. Kepti reikia apie 1.5 val.

Visų produktų kiekiai imami mažėjančia tvarka. Burokėlių daugiausia, morkų mažiau, pupelių dar mažiau arba panašiai kiek morkų. Agurkų pagal skonį, bet nemanau, kad reikės tiek kiek pupelių. Burokėliai, morkos, agurkai, svogūnų laiškai ir petražolės smulkiai supjaustomos. Visi produktai užpylus majonezu sumaišomi. 

Sudėtingumas: paprasta

Receptas: ačiū Audronei už jau tapusia klasika mišrainę. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų