Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų aguonų
- 100 gramų alyvuogių (įdarytos citrinomis arba paprastos)
- 50 gramų migdolų
- 50 gramų saulėgrąžų
- 50 gramų spanguolių (džiovintos)
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos.
2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.
3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.
Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų aguonų
- 100 gramų alyvuogių (įdarytos citrinomis arba paprastos)
- 50 gramų migdolų
- 50 gramų saulėgrąžų
- 50 gramų spanguolių (džiovintos)
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos.
2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.
3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.
Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą