• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai norisi paprastai, tačiau nekasdieniškai pasigaminti tuną, virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis skuba į pagalbą. TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ žymus šefas parodė, kaip greitai ir su mažai ingredientų pasigaminti tuno užtepą, kuris savo skoniu nustebins visus išalkusius. Receptas neužims daug laiko, o ir patiekti jį nesudėtinga – geriausia užkandį valgyti su traškia duona.

Kai norisi paprastai, tačiau nekasdieniškai pasigaminti tuną, virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis skuba į pagalbą. TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ žymus šefas parodė, kaip greitai ir su mažai ingredientų pasigaminti tuno užtepą, kuris savo skoniu nustebins visus išalkusius. Receptas neužims daug laiko, o ir patiekti jį nesudėtinga – geriausia užkandį valgyti su traškia duona.

REKLAMA

Tuno užtepui reikės:

1 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno

apie 50 g saulėje džiovintų pomidorų

10 vnt. didelių šviežio baziliko lapelių

4–5 šaukštų majonezo

2 šaukštų sviesto

1 šaukšto citrinos sulčių

150–200 g konservuoto tuno savo sultyse (nusunkto)

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eigą pamatykite vaizdo įraše straipsnio pradžioje.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 laidą „Skaniai ir paprastai“,

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų