Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Man tai iš vis nusispjaut kažkaip nekreipiu dėmesio ką rašo darau kaip pats žinau o čia kaip visada iš šūdo sukelia drama algas reikia mokėti už kažką
Aš nei produktų, nei rankų neplaunu. Ir viskas
tvarkoj. Skaniausia mėsą valgyti žalią.
Atrodo kad jau didesnes nesamones jau negalesi surasti... Taciau net ieskoti nereikia ... Tokiu "isvartymai" kiekviena diena uzgula mus. Koks svarbus siai dienai tampa issilavinimas. Tokiu straipsniu spausdinimas ( neissilaviusiu) stipriai kerta pasitikejimu spauda ,,,
Na ir patarimai! Negi svarbiau, kad plaudamas nepriterštum virtuvės, bet valgyk neplautą vištieną???
plaunu, nes Vilniaus paukštyno vištienos krūtinėlių pakuotėje daug vandens.
Aš tikrinu produkto kepimą pagal klasikinį metodą - jis gatavas ne anksčiau nei verdančio paviršiaus momentas. Kas per nesąmonė tie +75 laipsniai? Tai tik apšilęs produktas, o ne maistas. Todėl viešo maitinimo įstaigose ir nebesimaitinu, laikau tai pavojingu sveikatai ir gyvybei dalyku. Artimieji, maitindamiesi viešose įstaigose, nuolat turi virškinimo problemų, aš, pats ruošdamas maistą - absoliučiai sveikas
@zxsergh Pašildo iki tam tikros temperatūros ir viskas. Pirkta pc kepta vištiena turi nemalonų specifinį kvapą (turi kažkokį plunksnų kvapą), o sąnariai visada pakraujavę. Nemalonu tokį produktą valgyti. Geriau namuose išsikepti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų