Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pilvas auga ne nuo alaus , bet nuo užkandos
@Kaip sako žinovai Nuo alaus auga tik speneliai
Kaimynas Alfukas, su draugais, daugybe metu dirba vyno somelje, uz parduotuves ir kituose patvoriuose, bei rusiuose. Bet ir jis pats ir jo kolegos, somelje, isdziuve kaip vytinta zuvis. Tai gal "Monikutes" (megstamiausias ju vynas) vyne maza kaloriju. Tiesa sykiais jie degustuoja kokteilius su kontrabandiniu baltarusisku odekolonu. Gal del to tokie sausi?
@Rimvydas Tie degustatoriai,kaip taisyklė,vien tik ir degustuoja-jiems maisto nebereikia.O alkoholis issaukia organizmo dehidrataciją,tai tų degustatorių ne tik organai kenčia,bet ir raumenų masė,todėl jie tiesiog suvysta.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų