• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja šventės ir vis daugiau šeimininkių galvoja ką dės ant šventinio stalo.Aš irgi suku galvą, kuo šiemet stebinsiu šeimyną.Tad kiekvieną savaitę pasidalinsiu po naują silkės receptą, kad ir jūs turėtumėte iš ko pasirinkti.Parodysiu ir senus savo receptus, iškelsiu vėl į dienos šviesą. Šiandien naujas receptas mano šeimoje.Tikrai maloniai nustebino ir jis tikrai bus ant mūsų šventinio stalo.Jei mėgstate kai daržovių yra daugiau nė silkės, tai šis receptas jums patiks“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Artėja šventės ir vis daugiau šeimininkių galvoja ką dės ant šventinio stalo.Aš irgi suku galvą, kuo šiemet stebinsiu šeimyną.Tad kiekvieną savaitę pasidalinsiu po naują silkės receptą, kad ir jūs turėtumėte iš ko pasirinkti.Parodysiu ir senus savo receptus, iškelsiu vėl į dienos šviesą. Šiandien naujas receptas mano šeimoje.Tikrai maloniai nustebino ir jis tikrai bus ant mūsų šventinio stalo.Jei mėgstate kai daržovių yra daugiau nė silkės, tai šis receptas jums patiks“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 4 marinuotos silkių file (naudojau lenkiška), 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, 1 raudona paprika, 150 gr pievagrybių, aliejaus, 1 šaukštas kmynų (originale rašo 2 šaukštai),  maltų juodųjų pipirų, druskos (pas manę silkės buvo sūrios, tai nedėjau).

Silkių mišrainės receptas

Silkę susipjaustome gabaliukais. Keptuvėje su aliejumi apkepiname smulkintą svogūną ir česnakus, kai svogūnas taps skaidrus, dedame smulkintas paprikas ir pievagrybius, pakepinkite kol suminkštės.Įberkite kmynus ir dar truputį pakepiname.

Beriame pipirus, druską (jeigu trūksta jos), įpilkite jeigu trūksta aliejaus, kad masė nebūtu sausa. Atvėsiname ir sumaišome su silke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų