• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gabalai kiaulienos sprandinės su kaulu (pjaustyta)
  • 10 vienetų bulvių
  • 1 vienetas kopūstų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • Kepimui:
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 gabalai kiaulienos sprandinės su kaulu (pjaustyta)
  • 10 vienetų bulvių
  • 1 vienetas kopūstų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
  • Kepimui:
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieskonius sumaišyti, česnaką supjaustyti ir ištrinti sprandinės gabaliukus.
    Palaikyti šaltai apie 12 valandų.
  2. Mėsą dėti ant žalių kopūstų lapų, šalia dėti po 1 - 2 bulves ir kepti orkaitėje apie 30 minučių.
    Mėsą apversti, kopūsto lapu gražiai apgaubti, įpilti truputį vandens ir dar kepti apie 30 minučių, palaistant susidariusiu sultiniu.
    Išjungus palikti pastovėti 20 minučių ir ragauti.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų