• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Šios bandelės pilno grūdo, be aliejaus, pridėtinio cukraus, tinka valgyti su sūriais produktais, bet labai skanu ir tepti kažką saldaus.

Reikės: 2 stiklinių pilno grūdo speltos miltų; 3/4 stiklinės moliūgo tyrės; 1,5 šaukštelio kepimo miltelių; 0,5 šaukštelio sodos; 0,5 stiklinės razinų; 2 šaukštų aguonų; 0,5 stiklinės sojos pieno 3 šaukštelių meduolių prieskonių.

Bandelių receptas

1. Sausus ingredientus gerai sumaišome.

2. Į sausus ingredientus įmaišome moliūgo tyrę. Galiausiai sojos pieną.

3. Tešlą paminkome, bet ne per daug. Formuojame rutuliukus rankomis, vėliau paplokštiname. Kepame 10 minučių 180°C temperatūroje.

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @plant.based_soul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų