REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
163
Darci Lynne

Rugsėjo 20-ąją Jungtinėse Amerikos valstijose paskelbta „Amerikos talentų“ 12 sezono nugalėtoja. Ja tapo ir 835 tūkst. eurų laimėjo bei proga surengti šou Las Vegase atiteko dainuojančiai pilvakalbei dvylikametei Darci Lynne.

163

Rugsėjo 20-ąją Jungtinėse Amerikos valstijose paskelbta „Amerikos talentų“ 12 sezono nugalėtoja. Ja tapo ir 835 tūkst. eurų laimėjo bei proga surengti šou Las Vegase atiteko dainuojančiai pilvakalbei dvylikametei Darci Lynne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pergalę talentingai mergaitei atnešė su dviem lėlėmis atliktas pasirodymas, kurio metu buvo atliekama garsi „The Beatles“ grupės daina „A Little Help Fom My Friends“.

REKLAMA

Daugelis neabejojo, kad pergalė šiame sezone atiteks būtent Darci, nes nuo pat pirmų pasirodymų scenoje ji prikaustydavo ir jaunų, ir vyresnių televizijos žiūrovų dėmesį, ji buvo laikoma viena iš pretendenčių į šį titulą.

Talentingiausiųjų dešimtukas savo pasirodymus atliko antradienio vakare, tačiau rezultatai ir tai, kas tapo šių metų projekto nugalėtoju, paskelbti tik po 24 valandų laukimo.

Tempiant laiką, geriausiųjų sąrašas sutrumpintas iki 5 talentingiausiųjų.

Vakaro vedėja ir modelis Tyra Banks pranešė, kad dar arčiau pergalės priartėjo klausos negalią turinti dainininkė Mandy Harvey, dresuotas šuo Hero ir jo šeimininkė Sara, šokių grupė „Light Balance“, 10-metė dainininkė Angelica Hale ir, žinoma, pilvakalbė Darci, kuri ir tapo šio projekto nugalėtoja.'

REKLAMA
REKLAMA

Antrą vietą užėmė Angelica Hale, trečia vieta atiteko šokėjams iš Ukrainos „Light Balance“, kuriems galimybę pasirodyti tiesiogiai transliuojamose laidose suteikė Tyra Banks auksinio mygtuko paspaudimas.

Ketvirta liko atlikėja Mandy, o penktoje vietoje atsidūrė kanadietė Sara ir jos akrobatinius triukus atliekantis šuo Hero.

Paaiškėjo, kad šiais metais vykusio finalinio balsavimo metu surinktas rekordinis skaičius žiūrovų balsų – net 52 mln.

Prieš finalą Darci susitiko su vienu žymiausiu pasaulyje pilvakalbiu Jeffu Dunhamu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Didžiuojuosi tavimi ir tuo, ką tu darai“, - jaunajai nugalėtojai sakė Jeffas.

Darci taip pat atliko bendrą pasirodymą su „Amerikos talentų“ 2 sezono nugalėtoju Terry‘iu Fatoru ir jo lėle vėžliu Winstonu.

Darci Lynne nėra vienintelė šio projekto nugalėtoja, pergalę pelniusi būdama tokia jauna. 11-ąjį sezoną laimėjo 13-metė dainininkė ir dainų kūrėja Grace Vander Wall.

Nuo pat pirmos dienos Darci savo talentu sužavėjo įtakingąją projekto komisiją. Pirmą kartą scenoje ji pasirodė rankose laikydama triušio lėlę ir, nors šiek tiek jaudinosi, uždainavus pirmąsias dainos „Summertime“ eilutes, mergaitė jautėsi kaip namuose.

REKLAMA

Merginos balso tembras ir stiprumas pribloškė teisėjus, o jų žandikauliai viso pasirodymo metu taip ir liko atviri.

Sunku buvo suprasti, ar garsas sklinda iš lėlės, ar iš Darci burnos. Pabaigus dainą jos laukė audringos žiūrovų ir teisėjų ovacijos.

Visa salė, nustebinta mergaitės gabumų, plojo atsistojusi. Be to, teisėja Mel B, paspaudusi auksinį mygtuką, išsiuntė ją tiesiai į tiesiogiai transliuojamas laidas, tad papildomos atrankos jai pereiti nereikėjo.

Nuo tada kiekvieną savaitę Darci teisėjus ir žiūrovus vis labiau stebino, pristatė vis daugiau lėlių ir veikėjų, tarp kurių ir peliukas Oscaras bei pagyvenusi senolė Edna Doorknocker, tariamai įsimylėjusi teisėją Simona Cowellą.

REKLAMA

Po finalinio pasirodymo, salė vėl plojo atsistojusi, o projekto žiūrovai teigė, kad šiais metais nugalėtoja tapti turėtų būtent Darci. Jų pranašystės ir troškimai išsipildė.

Pasirodo, kad vienintelė pilvakalbės konkurentė buvo panašaus amžiaus atlikėja Angelica Hale, savo galingu balsu nukonkuravusi už save gerokai vyresnius dainininkus.

Tad nenuostabu, kad pamažu šalinant paskutinius finalo dalyvius, scenoje liko dvi pagrindinės pretendentės į nugalėtojos titulą, piniginį prizą ir galimybę surengti pasirodymą Las Vegase.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stovėdamos šalia projekto vedėjos Tyros Banks, abi mergaitės atrodė sunerimusios ir laukė, kada bus paskelbtas vienos iš jų vardas.

Nors dainininkė Angelica liko antra, jos aukštos natos ir įspūdingas balsas bei grupės „Clean Bandit“ daina „Symphony“ taip pat susilaukė audringų ovacijų bei teisėjų pagyrų.

„O, Dieve. Esi 121 cm ūgio, tačiau esi milžinė. Neįtikėtina! Ir žinai, Angelica, aš manau, kad tu esi geriausia šio konkurso dainininkė“, - apie mergaitės pasirodymą kalbėjo teisėja Heidi.

„Tai bent šou atidarymas. Jautėsi, kad šiandien yra finalas. Tu turėjai užbaigti vakarą, tačiau taip pat gerai jį atidarei“, - sakė Howies.

Lygiai taip pat dainininkės pasirodymas pribloškė ir Mel B. Moteris pridūrė, kad mažoji atlikėja atrodė savimi pasitikinti, jautėsi patogiai ir nė kiek nesijaudino.

„Tu atėjai į sceną, ją užvaldei ir kontroliavai kiekvieną natą. Tai buvo nuostabu! Be galo nuostabu“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų