REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Gana sklandžiai atliksite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jei pageidausite, vakare draugai dar smagiau praskaidrins jums nuotaiką.

13

Avinas Gana sklandžiai atliksite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jei pageidausite, vakare draugai dar smagiau praskaidrins jums nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien galite būti kupini romantikos, poezijos, užsisvajoję. Galite tikėtis pagalbos iš labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę filosofiškai, labdaringai.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų vidinė energija ir puiki nuotaika gerai nuteiks aplinkinius. Galima imtis ištvermės ir tęstinumo reikalaujančių darbų, projektų. Pamažu galite užsitikrinti saugų stabilumą.

Vėžys Jausite poreikį atlikti gana komplikuotus darbus. Galima imtis uolumo reikalaujančios veiklos. Įmanoma komercinė, prekybinė sėkmė. Nebūkite šykštūs draugams, artimiesiems, suteikite jiems džiaugsmo.

Liūtas Suksitės kaip vijurkai, jeigu jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, reklama, švietimu. Noriai plėsite savo žinių ir įgūdžių lobyną. Įmanomas malonus susitikimas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gana produktyvi diena, jei turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Svarbu netingėti ir dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais gyvenimiškais malonumais, susitikti su artimais žmonėmis.

Svarstyklės Šiandien būsite labai aktyvūs, ypač linksmybėse. Neapsiriksite, jei savo energiją nukreipsite kūrybinių sumanymų įgyvendinimui. Seksis žaidimuose, scenos mene. Tik nežaiskite slapto žaidimo meilės reikaluose.

Skorpionas Nebloga diena darbo pokalbiams ir interviu, CV siuntimui ir pan. Jeigu aktualu pasitikrinti sveikatą ar atlikti grožio-higienos procedūrą jums ar jūsų augintiniui, darykite tai šiandien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Regis, jums neblogai seksis tarpininkauti, konkuruoti su kitais. O jeigu patiems reikalingi geri tarpininkai ar partneriai, verta pasidairyti ir konfidencialiai pasiteirauti apie pretendentus. Tai tikrai padės.

Ožiaragis Pasiseks įgyvendinti finansinius planus, jei padės įtakingas pažįstamas, gerbėjas. Pasitikėdami savimi, pelnysite ir kitų pasitikėjimą. Gali tekti bendrauti su užsieniečiais, tvarkyti investicinius, verslo reikalus.

Vandenis Intelektinis įkvėpimas skatins jus plėsti akiratį. Nebloga diena egzaminų laikymui bei domėjimuisi, kokią studijų kryptį pasirinkti arba į kokią kelionę leistis per atostogas.

Žuvys Dalykiniai reikalai, pokalbiai, net jei jie oficialūs, suteiks pasitenkinimo ir naudos. Galimas įpareigojantis susitarimas. Pasistenkite, kad neliktų juridinių neaiškumų. Galbūt apsispręsite dėl ryžtingo žingsnio profesinėje srityje.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų