REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ – prieš Turino „Juventus“. Vieni garsiausių Europo futbolo klubų susitiks akis į akį jau antradienį, pirmajame UEFA Čempionų lygos ture.

„Barcelona“ – prieš Turino „Juventus“. Vieni garsiausių Europo futbolo klubų susitiks akis į akį jau antradienį, pirmajame UEFA Čempionų lygos ture.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šias ir dar trejas rungtynes rodys „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai bei vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt. Nemažai dvikovų transliuos „Viasat Xtra“ kanalai.

REKLAMA

„Barcelona“ su „Juventus“ kovėsi praėjusio sezono ketvirtfinalyje. Tada stipresnė buvo Italijos komanda, kuri namie pranoko varžovus 3:0, o išvykoje sužaidė 0:0.

Oficialiose rungtynėse šios ekipos tarpusavyje grūmėsi 9 kartus. Kol kas visiška lygybė: klubai šventė po 3 pergales, o 3 mačai baigėsi lygiosiomis. „Barca“ su „Juve“ kovojo 2015 metų Čempionų lygos finale. Tada 3:1 triumfavo Katalonijos komanda.

Italijos čempionas „Juventus“ su Ispanijos vicečempione „Barcelona“ žaidė šią vasarą JAV kontrolinėse rungtynėse – 2:1 nugalėjo „Barca“. Abu klubai puikiai pradėjo savo šalių pirmenybes – jie iškovojo po tris pergales ir rikiuojasi tarp lyderių. „Barca“ per tris Ispanijos čemponato dvikovas pelnė 9 įvarčius, nepraleido nė vieno.

REKLAMA
REKLAMA

Po praėjusio sezono iš svarbiausių veidų Katalonijos ekipą paliko puolėjas Neymaras, kuris pesikėlė į Paryžiaus „Saint-Germain“, ir treneris LuisasEnrique. Jį pakeitė anksčiau su Bilbao „Athletic“dirbęs Ernesto Valverde.

Trečiadienį dėmesio centre – „Liverpool“ ir „Sevilla“ futbolininkų rungtynės.

Čempionų lygos grupių etape rungtyniaus 32 komandos, kurios suskirstytos į aštuonias grupes. Į kitą etapą pateks po du pajėgiausius klubus. Trečiąją vietą užėmusios ekipos persikels į Europos lygą, o likusioms sezonas Europoje bus baigtas. Transliacijų tvarkaraštis:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

rugsėjo 12 d. 21.35 val. „Barcelona“ – „Juventus“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. Glazgo „Celtic“ – Paryžiaus PSG (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 1.35 val. „Celtic“ – PSG („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas);

rugsėjo 13 d. 21.35 val. „Liverpool“ – „Sevilla“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. Madrido „Real“ – Nikosijos APOEL (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 1.35 val. „Real“ – APOEL („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų