REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Besilaukiančios moters košmaras: skenograma atskleidė tragišką tiesą (nuotr. asm. archyvo)

Draugei pasiūlius atlikti nėštumo testą ir jam parodžius teigiamus rezultatus, Kirsty Butler (22 m.) apėmė neapsakomas džiaugsmas.

27

Draugei pasiūlius atlikti nėštumo testą ir jam parodžius teigiamus rezultatus, Kirsty Butler (22 m.) apėmė neapsakomas džiaugsmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pietų Velse, Svonsio mieste gyvenanti moteris nepastebėjo savo didėjančio pilvuko, nes nė neįtarė esanti nėščia. Tačiau darbe kolegoms pradėjus klausinėti ar nesilaukia, Kirsty vis dėlto nusprendė pasitikrinti.

REKLAMA

Moteris ne tik pasirodė esanti nėščia, tačiau, sprendžiant iš jos pilvo dydžio, gydytojai jai ir jos vaikinui Celernui pranešė, kad kūdikis pilvelyje gyvena jau 30 savaičių.

Džiaugsmo pakylėta pora nusprendė atlikti skenogramą. Deja, būtent tada tėvais tapsiantiems Celernui ir Kirsty gyvenimas virto tikru košmaru.

„Mano pilve esantis vaisius buvo per mažas, kad taip išpūstų pilvą. Pasirodo, visą likusią vietą užėmė neaiški jame esanti masė“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Nustačius, jog kūdikis moters pilve iš tikro yra tik 6 savaites, mažylio gyvybei iškilo pavojus.

Pasirodo, kad didžiąją pilvo dalį sudarė sparčiai auganti 30x20 cm skersmens kiaušidėse esanti cista, grasinanti ne tik vaisiui, bet ir motinai.

Kristy iš pradžių atsisakė būti operuojama: „Nusprendžiau palaukti dar 5 savaites ir tik tada operuoti, nes taip kūdikio gyvybei iškils mažesnis pavojus. Tačiau kai iki operacijos likus savaitei man buvo atlikta dar viena skenograma, gydytojai pranešė negirdintys jokio širdies plakimo. Mano mažylis neatsilaikė prieš milžinišką cistą. Buvau sužlugdyta. Po operacijos, kurios metu pašalinta netik cista, bet ir negimęs kūdikis, ligoninėje praleidau dar 6 savaites.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora jautėsi pasimetusi, jų širdys ir svajonės – sudaužytos. Kirsty nustebino tai, jog nepiktybinė cista gali būti tokia agresyvi, užaugti didelė ir sukelti pavojų.

„Laimei, cista nebuvo piktybinė, tačiau teko pašalinti vieną kiaušidę, nes ji buvo nepataisomai sugadinta. Jei būčiau delsusi dar ilgiau, cista galėjo pažeisti ir mano organus“, - sakė Kirsty. „Aš ir Celernas netolimoje ateityje planuojame sukurti šeimą, tačiau, pradėjus didėti pilvui, būsiu gerokai atsargesnė.“

Po širdį draskančio įvykio, moteriai buvo atlikti vaisingumo nustatymo testai, norint sužinoti, ar ji ir Celernas galės susilaukti vaikų.

REKLAMA

„Kūdikio netekimas prilygsta didžiulei traumai. Be to, po pernai atliktos operacijos vis dar gija mano kiaušidė“, - sakė moteris. Laimei, jauna pora galės tapti tėvais ir sukurti didelę bei laimingą šeimą.

„Mudu galvojame apie vaikus, todėl ir nusprendžiau įsitikinti ar galėsiu pastoti. Sužinojusi geras naujienas, šokinėjau iš laimės. Mums pranešė, kad norint pastoti problemų iškilti neturėtų“, - užbaigė Kirsty.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų