REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Kaip iš namų išvaryti bėdas su fengšui? (nuotr. Fotolia.com)

Būna, nei iš šio, nei iš to imate nesutarti su vyru, konfliktuojate su vaikais, o namai pamažu virsta mūšio lauku. Pasirodo, pasitelkiant fengšui (kinų praktiką, naudojamą daugelyje gyvenimo sričių) situaciją galima pagerinti.

24

Būna, nei iš šio, nei iš to imate nesutarti su vyru, konfliktuojate su vaikais, o namai pamažu virsta mūšio lauku. Pasirodo, pasitelkiant fengšui (kinų praktiką, naudojamą daugelyje gyvenimo sričių) situaciją galima pagerinti.

REKLAMA

Karo kirvį galima užkasti

Nustatykite, kur yra tolimiausias dešinysis jūsų namų kampas (įėjus pro lauko duris). Tai meilės ir sutarimo zona, kurioje vyraujanti tvarka simbolizuoja darnius tarpusavio santykius, puikią partnerystę. Atidžiai pasižiūrėkite, ar kaip tik toje vietoje nestovi visokių daiktų daiktelių prigriozdintos spintelės? Jos blokuoja jausmus, todėl ir santykiai šeimoje pašlyja.

Toje vietoje pravartu sustiprinti žemės simbolį, kuris aktyvina jautrumą. Žemės simbolį gyvina ir spalvos. Jei tame kampe stovi sofa, apklokite ją šviesiai žaliu apklotu, primėtykite geltonų pagalvėlių. Baldus patartina statyti suapvalintais kampais, taip pat šioje vietoje tinka gėlės ir žvakės.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai sustiprinti jausmus padėtų šiame kampe įrengtas miegamasis. Tačiau jei galimybės to neleidžia padaryti, meilės zoną galima sukurti pačiame miegamajame. Dešiniajame jo kampe pasikabinkite vestuvinę ar kitas nuotraukas, fotografuotas tuomet, kai jūs ir sutuoktinis buvote labai laimingi. Laimingos šeimos nuotrauka, nesvarbu kada ji buvo daryta, suvienija šeimos narius. Pastatykite įsimylėjusius vaizduojančių figūrėlių. Labai tiktų senovės kinų amžinos meilės mazgas, kuris sustiprintų sutuoktinių ryšį.

REKLAMA

Gali būti, kad toje zonoje yra balkonas ar siena, už kurios gyvena kaimynai. Tuomet toje vietoje pakabinkite veidrodį, padėkite kvarco kristalų. Jie ypač veiksmingi, kai būna padėti ant saulėtos palangės ir sugeria saulės šviesą. Tuomet į namus priplūsta nuostabios jang energijos.

Kad pinigai nedingtų…

Dažna situacija, kai pinigai dingsta nežinia kur, išteka tarsi vanduo… Pasirodo, ir juos galima apsaugoti. Netgi jų „užsiauginti“.

Sulaikyti pinigus namuose padės vyraujanti tvarka tolimiausiame kairiame jūsų būsto kampe (arba kairiojo kampo kambaryje). Suprantama, jei šioje būsto dalyje įrengti vonia ir tualetas, ne itin gerai, tačiau pakabinus veidrodį ant tualeto durų išorinės pusės, galima praplėsti erdvę iš išorės. Atminkite – klozeto dangtis visada turi būti uždarytas. Vonios ir tualeto durys – taip pat.

REKLAMA
REKLAMA

Viena moteris skundėsi, kad nuolat tenka skolintis pinigų (nors uždirbo nemažai). Pasirodo, jos namų pinigų zonoje kabojo paveikslas iš džiovintų gėlių. Jį išmetusi moteris pasijuto esanti gana turtinga, liovėsi skolintis pinigų, nors atlyginimo jai darbdavys nepakėlė.

Būstas, kuriame išpuoselėta turto zona, pritraukia sėkmę tvarkant finansinius reikalus, kelia pasitikėjimą savimi. Tokių namų gyventojai dažniausiai klesti, jie yra pasiekę aukštą socialinį statusą.

Sėkmės simbolis – žuvis, todėl partina tame kampe pakabinti paveikslą, kuriame vaizduojamos žuvys, pastatyti žuvis vaizduojančių figūrėlių, o geriausia – akvariumą. Galima pastatyti indą su pinigais (įvairiomis monetomis) arba kambarinę gėlę (ypač tinka vadinamasis pinigų medis) – jos augimas simbolizuos ir pilnėjančią piniginę. O jeigu toje vietoje kabo paveikslas, tegul jo rėmai būna prabangūs. Galima pakabinti tekančio vandens atvaizdus, nes nuo senų senovės manoma, kad vanduo įkvepia gyvybę, teikia peno ir padeda kaupti turtus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad pritrauktumėte pinigus, įsigykite gražią piniginę, o seną ir nutriušusią išmeskite. Pinigus piniginėje laikykite tvarkingai: banknotus ištiesinkite, monetas dėkite į joms skirtą skyrelį.

Jeigu turite sodą ar gyvenate nuosavame name, šalia kurio yra kiemas ar sodas, pilną dėžutę įvairių nominalų monetų užkaskite kairiajame jo kampe.

Išmeskite tai, ko nereikia

Galite sau padėti ir išmesdami nereikalingus daiktus. Jie užima vietą namuose ir nepalieka erdvės naujiems. Nereikalingi daiktai skleidžia neigiamą energiją, blokuoja galimybę teigiamai energijai ir kitiems geriems dalykams – laimei, sėkmei ir pinigams – ateiti į namus.

Savo pašto dėžutėje dažnai randate įvairių sąskaitų. Ką su jomis darote? Dažniausiai susiraukiate ir padedate į šalį. Nedarykite to. Laiminkite savo sąskaitas. Pasidžiaukite, kad galite jas apmokėti. Teigiamas požiūris į pinigus sukuria daugiau pinigų.

REKLAMA

Dažnai sakykite: „Į mano namus ateina tik tai, kas gera.“ Tada nebeliks vietos blogoms emocijoms. Nustokite pavydėti! Pasidžiaukite kitų sėkme. Nusipirko kaimynas naują automobilį? Puiku! Draugė įsigijo naują drabužį? Nuostabu! Laimindami kitų sėkmę, žinokite, kad visiems visko užteks! Visata pilna neišsemiamų resursų. Pykdami, kad kiti turi daugiau, užkertame sau kelius į finansinę sėkmę.

Taigi, maža vien turėti pinigų, svarbu mokėti jais džiaugtis. Teigiamos emocijos pritraukia finansinę sėkmę. Džiaukitės pinigais žinodami, ką jie leis jums nuveikti…

 

Parengė Virginija Barštytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų