REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Gali tekti vykti į trumpą komandiruotę, tvarkyti su ryšiais, technika, statybomis susijusius reikalus, ruošti reikiamą informaciją, instruktažą. Panašu, kad sėkmingai pasinaudosite aplinkinių patarimais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Užteks rūpesčių ir darbe, ir namuose. Visiems reikės jūsų dėmesio, globos. Tačiau ir jums patiems norėsis atsiremti į tvirtesnį petį, svajosite apie stabilumą, komfortą. Tai gali pavykti, bent iš dalies.

REKLAMA

Dvyniai Trokšite daugiau įtakos ir pripažinimo. Tai gali suteikti sceninė, kūrybinė veikla, sportas, mokslas, vadyba. Pernelyg nelepinkite vaikų ir neleiskite, kad jie jumis manipuliuotų.

Vėžys Būsite energingi ir kūrybingi, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Labiau parūps įvaizdžio klausimai. Skirkite dėmesio ir sveikatai, ne vien išorei. Iš pažįstamo žmogaus ar giminaičio galite gauti žinią.

Liūtas Neišvengsite konkurencinės kovos, kad ir kokia sritis jums būtų aktuali - mokslo, darbo, pramogų verslo, kūrybos, meilės. Tai didins azartą ir norą stengtis. Net jei teks kažkam nusileisti, jums pavyks kai ko naudingo išmokti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Aktualūs bus paskolų klausimai. Galimos išlaidos, susijusios su pobūviu, pramoginiu renginiu. Kils noras eksperimentuoti jausmų srityje, improvizuoti. Tai gali pasiteisinti.

Svarstyklės Šiandien būsite nusiteikę filosofuoti, gilintis į politikos, švietimo ir mokslo temas. Galite domėtis įstatymais, ieškoti teisybės. O galbūt aktualu bus gerai pasirodyti viešumoje, nepriekaištingai reprezentuoti veiklą. Regis, jums seksis.

Skorpionas Būsite dalykiški, pareigingi, todėl plušėsite iš širdies. Gali būti prasitarta apie numatomą reformą darbe. Vis dėlto nekaip pasijusite tuo atveju, jeigu nepavyksta išsiaiškinti santykių, gauti daugiau pagarbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai susitikimų su draugais bei naujų pažinčių diena. Būsite kviečiami, laukiami. Viskas būtų gerai, jei nekiltų įtarimų, kad kai kas stengiasi jumis pasinaudoti, mainais nesiūlydamas nieko. Apdairiai spęskite su verslu susijusius dalykus.

Ožiaragis Gana palanki diena meniškų polinkių asmenims, religinių organizacijų atstovams, įvairiems filantropams bei laukiantiems pagalbos iš labdaros ar medikų. Kita vertus, patikliai galite susižavėti abejotina teorija, įtartinos moralės asmeniu.

Vandenis Šiandieniniai susitarimai gali būti gana naudingi, o pasiūlymai - įdomūs. Regis, jus šildys ir meilės šiluma, turėsite kuo žavėtis ir mokėsite sužavėti.

Žuvys Turėsite puikią uoslę pelningiems sandoriams ir sugebėsite sumaniai derėtis. Gali atsirasti darbelis, užsakymas, kuris neblogai apsimokės. Jūsų asmeninė iniciatyva atsigaus, perimsite vadžias į savo rankas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų