REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Celine Dookhran (nuotr. Instagram)

Islamo tikėjimą išpažįstanti ir makiažo meistre dirbanti indų kilmės devyniolikmetė, dėl to, jog pamilo arabą musulmoną, buvo išprievartauta ir nužudyta.

5

Islamo tikėjimą išpažįstanti ir makiažo meistre dirbanti indų kilmės devyniolikmetė, dėl to, jog pamilo arabą musulmoną, buvo išprievartauta ir nužudyta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Celine Dookhran (19) negyva rasta 1,6 mln. eurų vertės name, esančiame pietinėje Londono dalyje, kai, kartu buvusi draugė, kuriai užpuolimo metu perrėžta gerklė, sugebėjo pabėgti ir iškvietė pagalbą.

REKLAMA

Kaip teigė teismas, Celine draugavo su musulmonu arabu, tačiau jos šeimos nariai nepritarė tokiems santykiams, nes patys yra indai.

Panašaus amžiaus gyva likusi mergina tikino išgirdusi iš dušo tempiamos ir draugės, prieš kurią buvo panaudotas ir elektrošokas, riksmą. Vėliau ją pačia užpuolikai ištempė iš lovos. Kepurėmis veidus užsidengę unepažįstamieji virve surišo merginoms rankas ir kojas, kojinėmis užkišo burnas ir, suvynioję jas į paklodes, įsodino į automobilį. Nuvežus merginas į už kelių kilometrų esantį remontuojamą namą, Celine ten buvo prievartaujama ir, galiausiai, nužudyta, o jos draugei pavyko pasprukti.

REKLAMA
REKLAMA

Vimbldono miesto Magistratų teisme Mjahidui Arshidui (33) pareikšti kaltinimai įvykdžius žmogžudystę, išprievartavus ir pagrobus Celine Dookhran, bei bandant nužudyti, išprievartauti ir pagrobus antrąją merginą. Jo bendrininkas Vincentas Tappu (28) kaltinamas abiejų merginų pagrobimu.

Prokurorė Binita Roscoe sakė, jog nusikaltimo įvykdymo dieną du kaukėti užpuolikai įsibrovė į namus, kuriuose tuo metu buvo Celine ir jos draugė. Juodu pagrobė tuo metu duše buvusią Celine ir lovoje gulėjusią jos draugę. Joms nuraminti buvo panaudotas elektrošokas, o surišus merginų rankas ir kojas, jos buvo įsodintos į automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip paaiškėjo teismo posėdžio metu, nuvežus į Kingstone esantį renovuojamą namą, merginos buvo išprievartautos.

„Mirusi auka tuo metu draugavo su arabų kilmės musulmonu, o jos šeimos nariai tokiems santykiams nepritarė“, - teigė Binita Roscoe. „Jos veidas ir burna užklijuoti lipnia juosta, rankos ir kojos surištos virvėmis. Gyva likusi auka tikino, jog į burną jai buvo įdėta kojinė.“

Celine buvo vyriausia iš trijų savo šeimos vaikų. Ji domėjosi makiažu ir socialiniame tinkle dalijosi patarimais, kaip tinkamai naudotis kosmetika.

REKLAMA

Paskutinėje savo žinutėje prieš mirtį Celine rašė: „Alhamdulilah už viską. Tik tiek galiu pasakyti.“ Mirties išvakarėse ji paspaudė „patinka“ ant vieno juokingo įrašo, skelbiančio apie užbaigtą darbą. Mergina socialiniame tinkle taip pat pranešė, jog 2015-aisiais išlaikė vairavimo egzaminą bei dažnai dalindavosi mintimis apie savo likimą.

„Paaiškinkite, kodėl pasninko metu esu Kosta Rikoje ir valgau pietus“, - rašė ji ramadano metu.

Mjahidas Arshidas užpuolimo metu dėvėjo pilką treningą, o jo bendrininkas vilkėjo juodą kostiumą ir baltus marškinius. Teismo posėdžio metu šalia jų visą laiką sėdėjo trys pareigūnai.

REKLAMA

Klausant liudininkų parodymų, Vincentas Tappu palinksėjo salėje tuo metu sėdėjusiam vidutinio amžiaus vyrui ir moteriai, ryšėjusiai skarą.

Šiuo metu kaltinamieji yra suimti. Abu vyrai teisme pasirodyti turėtų rugpjūčio 21 dieną.

„Niekada nėra malonu išgirsti tokias žinias. Ilsėkis ramybėje, Celine. Buvai nuostabi asmenybė ir mums tavęs tikrai trūks“, - rašė mirusios merginos draugė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų