REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Patartina atsisakyti bendravimo, taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingo apsisprendimo. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti: gailėsitės, jei silpnumo akimirką priimsite kompromisą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų ir skubotų veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir partnerių pažadais, jų nuomone, jie gali apgauti.

REKLAMA

Dvyniai

Saugokite gerą vardą: jūsų reputacijai gali būti suduotas smūgis. Ypač reikėtų saugotis norinčiųjų jus papirkti, patiems irgi nepalankus laikas mėginti siūlyti pinigų, teikti dovanas.Būkite korektiški bendraudami su sutuoktiniu, kitaip kilęs konfliktas taps nesibaigiančių paskalų šaltiniu.

Vėžys

Likite santūrūs: saikas bendraujant, vertinant situaciją padės jums, aplinkiniams blaiviau pažvelgti į situaciją ir neapsirikti. Tai kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Bus sunku išlikti santūriems: kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis likti objektyviems.

Mergelė

Vargu ar sugebėsite teisingai įvertinti situaciją: optimizmas gali suklaidinti ir pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Pavojai laukia kelyje. Gali tekti spręsti vaikų, artimų giminaičių problemas.

Svarstyklės

Daug kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti namuose ir darbe. Būkite kantrūs: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Atidžiai atlikite atsakingą darbą .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nieko neteiskite: gal patys esate dar kaltesni? Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse. Nesipykite su savo vaikais, galite juos pastūmėti žengti negerą žingsnį.

Šaulys

Būkite sąmoningi bet kokioje situacijoje. Emocijos šiandien gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Venkite svaigalų ir girtų žmonių. Itin būkite apdairūs vairuodami: galimas netikėtas jūsų automobilio gedimas.

Ožiaragis

Netinka priimti svarbių sprendimų, nes tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti ne tik dėl finansinių dalykų, bet ir dėl meilės reikalų.

REKLAMA

Vandenis

Iš jūsų gali būti daug pareikalauta, tačiau negeras metas aiškintis santykius su viršesniais už jus, tėvais ar artimaisiais.

Žuvys

Pasistenkite likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone, nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius, tik pabloginsite situaciją.

http://vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų