REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Jess Daya
8

 

44-erių Jess Daya iš Majamio – vieniša dviejų vaikų mama – nusprendė, kad vienintelis šansas susirasti Tą Vienintelį yra metus laikytis visiško celibato. Sekso išėmimas iš gyvenimo jai veikia taip puikiai, kad gyvenimo trenerė dabar yra kupina pasitikėjimo savimi ir net planuoja pratęsti celibatą.

Moteris sako, kad celibatas padėjo jei nebeįsimylėti taip greitai.

Jessie metai be sekso ju praėjo ir ji planuoja pasilaikyti virtualų skaistybės diržą truputį ilgiau. Ji netgi jau atstūmė du vyrus per šį laiką, nes jie ją pabučiavo. „Pajutau, kad aš nesu sąžininga su savo celibatu, jeigu bučiuojuosi su vyru, o to aš nenorėjau, nes aš dievinu savo gyvenimą be sekso“, – kalbėjo moteris.

Duoti įžadai

Kai 2015-ųjų gruodį nuo vėžio mirė Jessie mama, ji nutarė vėliau, per mamos gimtadienį, ne verkti, o surengti vakarėlį, kad atšvęstų gyvenimą. Tuo pačiu Jessie paskelbė savo metų celibatą – tai padarė net „Facebooke“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai aš permiegu su vaikinu, jį įsimyliu. Todėl aš nutariau tai pakeisti ir paskelbiau celibatą“, – kalbėjo Jessie.

Nesveiki santykiai

Nors ir pačios susigalvotos susilaykymas nuo sekso nesustabdė Jessie nuo pasimatymų, ji būdavo atvira su vaikinais apie savo sprendimą ir jie tai gerbė. Jessie yra vis dar vieniša ir ji pripažino savo silpnybę nesveikiems, priklausomiems santykiams – tokia buvo ir jos 11 metų trukusi, o paskui subyrėjusi santuoka.

REKLAMA

Įskaudinta ir trokštanti meilės, Jessie pradėjo santykius su savo buvusiu draugu, tačiau po 6 savaičių tai baigėsi. Po dviejų dienų ji paskelbė savo celibato įžadus.

„Mano santuokos griūtis, po to – nesėkmingas santykių bandymas man leido suvokti, kokią pažeidžiamą mane daro seksas. Manau, kad susilaikymas nuo sekso padėjo man padaryti geresnius sprendimus gyvenime ir apsaugojo nuo širdies dužimo.

Aš esu itin jautri. Jeigu permiegu su vaikinu, aš jį įsimyliu ir tampu priklausoma. Dabar aš tikiuosi, kad laikydamasi celibato aš galiu išmokti mylėti save ir daryti geresnius sprendimus santykiams. Iki šiol, nors aš tikrai ilgiuosi sekso intymumo, galiu pasakyti, kad celibatas tikrai veikia. Aš jaučiuosi žymiai labiau pasitikinti savimi“, – nurodė Jess Daya.

Moteris tikisi, kad gyvenimas be sekso padės jai greičiau rasti Tą Vienintelį. Jess jau laukia, kada ji galės pasimylėti su Juo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų