REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Martin ir Gabija (nuotr. Karolio Bakūno)

Karščiausias TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ žiūrovus nuolat stebina staigmenomis – tapti projekto dalyviais kviečia ryškiausias Lietuvos žvaigždes, intriguoja vis naujomis dalyvių gyvenimo istorijomis.

53

Karščiausias TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ žiūrovus nuolat stebina staigmenomis – tapti projekto dalyviais kviečia ryškiausias Lietuvos žvaigždes, intriguoja vis naujomis dalyvių gyvenimo istorijomis.

REKLAMA

Barmenų gyvenimą internete seka tūkstančiai žiūrovų, per kelias savaites tiesioginės interneto transliacijos jau peržengė du su puse milijono peržiūrų. Todėl projekto kūrėjai gerbėjams pateikia dar vieną siurprizą – su savo numylėtiniais jie galės susipažinti iš arčiau.

Du laimingieji projekto gerbėjai visas vidines projekto intrigas jau netrukus galės pamatyti iš arčiau – tereikia sudalyvauti „2 Barai“ kūrėjų bei poilsio ir sveikatinimo komplekso „Atostogų parkas“ dovanojamame Facebook konkurse. Konkurso nugalėtojai bus paskelbti jau šį penktadienį.

Nors šią vasarą saulė ir šiluma nelepina, poilsio ir sveikatinimo kompleksas „Atostogų parkas“, kuriame jaukiai gyvena realybės šou dalyviai, dviems „2 Barai“ gerbėjams siūlo nepamirštamas trijų dienų atostogas.

REKLAMA
REKLAMA

Dviejų laimingųjų laukia ne tik nakvynė viešbutyje, galimybė pasidžiaugti vandens pramogomis net 12 šiltų baseinų, ypatingos sveikatinimo procedūros, bet ir išskirtinis šansas iš arti pabendrauti su savo mėgstamiausiu „2 Barai“ dalyviu – išgirsti pasakojimus iš pirmų lūpų.

REKLAMA

Šiandien, antradienį, „2 Barai“ žiūrovai išvys dar vieną realybės šou dienoraštį, kuriame – netikėtas posūkis. Geltoną kortelę už naktines išdaigas gavęs Martin vėl prisižaidė – vakarėlio metu glaustėsi su praėjusių metų dalyvio Žygio mergina Gabija.

Panašu, kad dėl tokio Gabijos poelgio Žygis kaip reikiant įpyko, o su jo draugais susisiekusi mergina sužinojo, kad judviejų santykiams šis įvykis – didelė grėsmė.

Ar tikrai Martin ir Gabijos santykiai peržengė ribas? Ar tarp dviejų projekto dalyvių įsiplieskė romanas? Ar Žygis atleis savo merginai? Šįvakar, 21.00 val. „2 Barai“ dienoraštyje – Gabijos ašaros ir išpažintis.

REKLAMA
REKLAMA

Šią vasarą „2 Barai“ persikėlė į pajūrį, pramogų kompleksą „HBH“, kurio bare dirba vienuolika bebaimių dalyvių ir poilsio ir sveikatinimo kompleksą „Atostogų parkas“, kuriame jie apsigyveno. Abu šie kompleksai įsikūrę vienas šalia kito Žibininkuose – būsimame kurorte šalia Palangos. Realybės šou dalyviai čia patiria daugybę iššūkių, atrakcijų, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karštą konkurencinę kovą. Dalyviai Žibininkuose dirba, ilsisi ir pramogauja net 12 baseinų. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą!

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų