REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Kim Kardashian ir North West  (nuotr. Vida Press)

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West atkirto kritikams, kurie, paviešinę jos dukros North West nuotrauką su jos dėvima suknele bei korsetu, socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą.

36

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West atkirto kritikams, kurie, paviešinę jos dukros North West nuotrauką su jos dėvima suknele bei korsetu, socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą.

REKLAMA

Šokiruoti internautai stebėjosi, kodėl ji ir jos vyras Kanye leido savo keturmetei dukrai nešioti šį sveikatai pavojingą aksesuarą.

Savaitės pradžioje darytose nuotraukose, Niujorko gatvėmis vaikštinėjusi North ant persikinės spalvos suknelės dėvi korsetą primenantį aksesuarą, apglėbiantį visą jos kūną ir suvarstomą raišteliais.

Trečiadienį vakarė Kim sakė, kad suknelė tik atrodo lyg būtų pagražinta korsetu, o realybėje nė už ką neleistų jai jo nešioti.

„Aš nesukūriau šios suknelės ir ją pirkau. Tai ne korsetas, o priekyje prisiūta medžiaga“, - teigė ji. „Manau, kad ji labai miela. Įsigijau ją pas vieną dizainerį. Tai tik medžiaga, o ne tikras korsetas.“

REKLAMA
REKLAMA

Korsetai sukurti norint pabrėžti moters figūrą. Juos dažniausiai dėvi burleskos šokėjos. Daugelis socialinių tinklų naudotojų sakė, jog šio daikto dėvėti neturėtų joks vaikas. Korsetas, suspausdamas moters juosmenį, jį sumažina ir išryškina užpakaliuką.

REKLAMA

Pati Kim ne kartą reklamavo juosmenį siaurinančius korsetus bei teigė, jog būtent jų dėka jai pavyksta išlaikyti savo garsiąją smėlio laikrodžio formos figūrą.

Nepaisant to, gydytojai griežtai pasisako prieš šiuos aksesuarus ir tvirtina, kad jie žaloja organus.

Šiuo atveju, internautai tiesiog įsiuto, kad Kim ir Kanye leido savo dukrai nešioti suaugusiems asmenims skirtą drabužį. Mažosios nuotraukoms pasirodžius „Instagram“ tinkle, pasipylė ir susirūpinimo pilni komentarai.

„Tai tikra beprotybė. Kodėl vaikas dėvi korsetą?“, - rašė vienas.

Kiti nerimavo, kad tokia apranga pritraukia seksualinių nusikaltėlių dėmesį ir kad tokia detalė, ant mažos mergaitės kūno, atrodo išties juokingai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kur nusirito pasaulis“, - klausė vienas internautas. „Vaikus puošiame korsetais ir šilku. Kas sakė, jog tai madinga?“

Tačiau ne visi buvo nusitiekę neigiamai. Kiti gynė mergaitę ir jos mamą bei sakė, jog aiškiai matosi, kad tai prie suknelės prisiūta medžiaga ir ji tikrai nekenkia vaikui.

„Svarbu apsaugoti vaikų nekaltumą, nes pasaulyje ir taip per daug pedofilų, kurie tai pamatys ir, neduok, Dieve, kažką sumąstys. Vaikais gali rengtis kaip nori, tačiau tikrai ne per daug seksualiai“, - sakė kitas.

Prie šios suknelės North priderino baltus, įvairiais užrašais ir jos vardu puoštus sportinius batelius.

Socialiniuose tinkluose Kim Kardashian užsipulta jau ne pirmą kartą. Dar prieš tai jai teko aiškintis, kas buvo matoma vienoje iš jos asmenukių. Ant tamsaus stalo pastebėtos dvi linijos, primenančios kokainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antradienį moteris paviešino vaizdo įrašą, kuriame įrodė, kad tos pačios baltos linijos yra marmurinio stalo dalis.

„Nagi. Aš taip nesielgiu. Turiu vaikų ir mano gyvenimo būdas ne toks“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų